• PRO TV
  • Ada-Maria Ileana, o „lady in red” plină de senzualitate! Miss World România a fermecat audiența la o gală care celebrează reușitele oamenilor de succes

Ada-Maria Ileana, o „lady in red” plină de senzualitate! Miss World România a fermecat audiența la o gală care celebrează reușitele oamenilor de succes

Ada-Maria Ileana, o „lady in red” plină de senzualitate! Miss World România a fermecat audiența la o gală care celebrează reușitele oamenilor de succes

Ada-Maria Ileana ne-a reprezentat cu mândrie la competiția Miss World, care și-a desemnat câștigătoarea în 9 martie la Mumbai, India. Chiar dacă nu a ajuns în finală, tânăra a avut un parcurs admirabil și a impresionat atât cu frumusețea sa, cât și cu talentul muzical.

Gallery

​Proaspăt întoarsă din India, Ada-Maria a fost invitată la Health, Beauty & Lifestyle Awards, o gala care celebrează reușitele incredibile ale oamenilor de succes.

Frumoasa brunetă a întors toate privirile la eveniment cu ținuta aleasă. Ada a purtat o rochie roșie, cu un decolteu generos, care i-a pus în valoare silueta fără cusur. Ada și-a accesorizat ținuta cu o geantă inedită, în culorile tricolorului.

„Lady in Red la Gala de aseară a premiilor @hbl.awards. După ce m-am îndrăgostit de această rochie @oksana_mukha_romania_rochii în albastru regal, a trebuit să port și varianta roșie!”, a scris Miss România pe contul de Instagram.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Ada-Maria Ileana (@addamarie)

Imaginile postate Ada au adunat mii de like-uri, iar fanii au complimentat-o pentru felul în care arată. „Superbă ești!”, „Cea mai frumoasă lady in red!”, „Toate rochiile îți vin superb. Arăți minunat!”, i-au scris unii dintre urmăritori.

Ada-Maria Ileana este din București. Tânăra are master în Politici Publice, la prestigioasa University College London. Este licențiată în Studii de Securitate și este pasionată de relații internaționale și diplomație. De 6 ani, Ada lucrează ca profesor de limba engleză, certificat de Cambridge.

Superba brunetă este o veterană a concursurilor de frumusețe și și-a trecut mai multe titluri în palmares.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Ada-Maria Ileana (@addamarie)

Alături de Miss Universe, Miss World și Miss Earth, Miss World este unul dintre cele mai mari patru concursuri internaționale de frumusețe. Tânăra a aflat că va participa la Miss World chiar în cadrul show-ului Love Island România, difuzat toamna trecută pe VOYO și la PRO TV.

Fotografii: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni