• PRO TV
  • Moment istoric la Miss Univers: ea este prima concurentă lăsată de Arabia Saudită să participe la concurs! Mai mult, nu poartă hijab!

Moment istoric la Miss Univers: ea este prima concurentă lăsată de Arabia Saudită să participe la concurs! Mai mult, nu poartă hijab!

Moment istoric la Miss Univers: ea este prima concurentă lăsată de Arabia Saudită să participe la concurs! Mai mult, nu poartă hijab!

Pentru prima oară în istorie, Arabia Saudită va fi reprezentată, în acest an, la concursul Miss Universe. Modelul Rumy Alqahtani este cea care are onoarea – de curând a făcut marele anunț pe pagina sa de Instagram.

Îmbrăcată într-o rochie neagră cu paiete, cu o coroniță pe cap și fără hijab, Rumy Alqahtani este o concurentă de luat în seamă la ediția din acest an.

„Sunt onorată să particip la concursul Miss Univers 2024. Acesta este debutul Arabiei Saudite în competiția Miss Univers”, a scris superba brunetă pe Instagram.

Gallery

Rumy Alqahtani, un model cunoscut pe catwalkurile din Riad, are deja în palmares titlurile de Miss Arabia Saudită, Miss Orientul Mijlociu, Miss Arab World Peace și Miss Woman. De asemenea, a reprezentat anterior Arabia Saudită în diverse competiții internaționale, inclusiv Miss Asia, Miss Arab Peace și Miss Europe.

Participarea Arabiei Saudite la concursul Miss Univers vine pe fondul unei serii de pași progresivi făcuți de regat în ultimii ani pentru a-și moderniza și diversifica economia. În special, țara a încurajat activ turismul, deschizându-și porțile vizitatorilor internaționali și dezvăluind planuri ambițioase de dezvoltare a infrastructurii și atracțiilor turistice.

Pe lângă aceste reforme, Arabia Saudită s-a angajat în diverse inițiative menite să încurajeze inovația, antreprenoriatul și dezvoltarea culturală. A investit masiv în sectoare precum tehnologia și divertismentul, găzduind evenimente și conferințe de mare profil pentru a-și prezenta potențialul că centru de creativitate și inovație.

Arabia Saudita a acordat mai multe drepturi femeilor sale în ultimii ani, inclusiv ridicarea interdicției de a conduce.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni