• PRO TV
  • Cristina Pucean a răbufnit, la două săptămâni de la despărțirea de Bogdan de la Ploiești: „Mă dor trădarea și minciuna”

Cristina Pucean a răbufnit, la două săptămâni de la despărțirea de Bogdan de la Ploiești: „Mă dor trădarea și minciuna”

Cristina Pucean a răbufnit, la două săptămâni de la despărțirea de Bogdan de la Ploiești: „Mă dor trădarea și minciuna”

Cristina Pucean a lansat un atac subtil la adresa lui Bogdan de la Ploiești. Ce a transmis celebra dansatoare?

Gallery

Subtil, Cristina Pucean a dezvăluit care ar fi motivele separării de celebrul cântăreț de manele. Minciuna și trădarea ar fi pionii principali.

Cristina Pucean atac subtil la adresa lui Bogdan de la Ploiești

Relația Cristinei Pucean cu Bogdan de la Ploiești s-a înfiripat în urmă cu câțiva ani, dar multă vreme nu și-au asumat relația.

Treptat, cei doi au început să participe împreună la evenimente, el să cânte, iar ea să danseze. Dacă toată lumea se aștepta ca cei doi să facă pasul cel mare în relația lor, ei bine, la sfârșitul lunii trecute, Cristina Pucean a anunțat separarea de celebrul manelist.

Proaspăt despărțită de Bogdan de la Ploiești, Cristina Pucean spune că este fericită, dar a preferat să nu comenteze dedesubturile relației lor. Mai mult, aceasta nu se simte pe deplin împlinită, căci nu a ajuns în punctul în care să își întemeieze o familie.

„Fericită sunt, doar că împlinită mă pot numi doar atunci când îmi întemeiez o familie. Cred că asta își dorește fiecare femeie când trece de o anumită vârstă”, a spus aceasta pentru fanatik.ro.

Dansatoarea nu a putut rezista și a lansat un atac subtil, cel mai probabil la adresa fostului ei iubit.

„Cred că cel mai tare mă doare trădarea și minciuna. Asta pentru că eu dau totul pentru oamenii pe care îi iubesc.”, a spus dansatoarea.

Cât despre postura de mamă, tot ea a completat: „O nebună (n.r. râde)! Dacă aș face fetița, aș îmbrăca-o mereu în roz, ne-am certa pe farduri și chestii strălucitoare, dar totodată aș avea cea mai bună prietenă. Iar dacă ar fi băiețel, i-aș personaliza toate lucrurile și l-aș învăța tot ce este mai frumos. Într-un cuvânt cred ca aș fi o mamă bună. Iubesc foarte mult copiii!”.

Sursă foto: Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni