• PRO TV
  • Bogdan de la Ploiești, filmare controversată alături de o tânără misterioasă, după despărțirea de Cristina Pucean. Cine ar fi bruneta care i-ar fi luat mințile: „E Daniela Crudu!”

Bogdan de la Ploiești, filmare controversată alături de o tânără misterioasă, după despărțirea de Cristina Pucean. Cine ar fi bruneta care i-ar fi luat mințile: „E Daniela Crudu!”

Bogdan de la Ploiești, filmare controversată alături de o tânără misterioasă, după despărțirea de Cristina Pucean. Cine ar fi bruneta care i-ar fi luat mințile: „E Daniela Crudu!”

Bogdan de la Ploiești a stârnit controverse în mediul online, după ce s-a filmat alături de o domnișoară misterioasă. Fanii și-au dat cu părerea despre cine ar fi cea care ar fi înlocuit-o pe Cristina Pucean.

Gallery

​Bogdan de la Ploiești este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați cântăreți de manele din România, acesta făcându-se remarcat atât grație talentului său vocal, cât și datorită personalității efervescente de care dă dovadă cu fiecare apariție publică. Recent, artistul a anunțat în mediul online că s-a despărțit de Cristina Pucean, dansatoarea cu care forma un cuplu de aproape doi ani de zile. 

Inițial, fanii au crezut că anunțul despărțirii este o strategie de marketing, însă Bogdan de la Ploiești au dezmințit aceste zvonuri:

„Tot ce se zvonește este adevărat! Nu este nici un marketing și chiar e bine așa pentru toată lumea”, a scris artistul la postarea pe care a făcut-o pe platforma TikTok.

Bogdan de la Ploiești s-a filmat alături de o domnișoară misterioasă. Fanii au sărit la concluzii: „Este Daniela Crudu”

Bogdan de la Ploiești a postat zilele trecute un videoclip din Dubai, în care este surprins alături de o domnișoară misterioasă. Tânăra brunetă apare preț de câteva secunde în filmarea manelistului, acoperită din cap până în picioare. Totuși, fanii și-au dat cu părerea despre identitatea ei:

„După ochi pare a fi Daniela Crudu”, „Mie îmi seamănă cu Daniela Crudu”, „Oana Radu 100%”, „E Cristina se vede clar forma sprâncenelor”, au spus internauții.

VEZI ÎN GALERIA FOTO CUM ARATĂ FEMEIA COMPARATĂ CU DANIELA CRUDU

Sursă foto: TikTok, Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni