• PRO TV
  • Zvonurile se confirmă: Shakira se iubește cu un actor din serialul “Emily in Paris”, cu 16 ani mai tânăr decât ea

Zvonurile se confirmă: Shakira se iubește cu un actor din serialul “Emily in Paris”, cu 16 ani mai tânăr decât ea

Zvonurile se confirmă: Shakira se iubește cu un actor din serialul “Emily in Paris”, cu 16 ani mai tânăr decât ea

Shakira este îndrăgostită pentru prima oară după despărțirea de Pique. Presa britanică scrie că artista a fost cucerită de actorul britanic Lucien Laviscount, pe platourile de filmare ale noului ei clip, Punteria.

Lucien Laviscount a devenit cunoscut după ce a apărut în serialul “Emily in Paris”. În vârstă de 31 de ani, actorul este mai tânăr cu 16 ani decât Shakira, însă diferența de vârstă dintre ei nici nu se observă.

​Sursa foto: Profimedia

Cei doi au filmat în ipostaze tandre pentru clipul Shakirei, iar artista s-ar fi îndrăgostit de el, potrivit Daily Mail. Taboidul britanic a intrat în legătură cu apropiați ai Shakirei, care sunt sceptici în ceea ce privește această relație.

Gallery

Potrivit unei surse din anturajul artistei, prietenii ei se tem ca nu cumva actorul îi frângă inima. Aceștia îl bănuiesc s-a cuplat cu ea doar pentru faimă. “Femeile cu care Lucien a fost până acum sunt foarte diferte de femeia cu care se vede acum. E Shakira, iar ea vrea iubire. Prietenii ei sunt de părere el vrea se facă și mai cunoscut prin relația cu Shakira. Se întâlnesc, însă nu e o relație serioasă”, a spus sursa respective pentru Daily Mail.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni