• PRO TV
  • Prima reacție a lui Fulgy, după ce a plecat din România. Unde se află fiul Clejanilor și ce face peste hotare: „Să nu mai fiu stresat cu aceleași întrebări”

Prima reacție a lui Fulgy, după ce a plecat din România. Unde se află fiul Clejanilor și ce face peste hotare: „Să nu mai fiu stresat cu aceleași întrebări”

Prima reacție a lui Fulgy, după ce a plecat din România. Unde se află fiul Clejanilor și ce face peste hotare: „Să nu mai fiu stresat cu aceleași întrebări”

De ceva timp, Fulgy a părăsit România și, de atunci, nimeni nu a mai știu nimic de el. În urmă cu ceva timp, părinții săi, Ioniță și Viorica de la Clejani, au spus că acesta se află la studii, în afară.

Gallery

Acum, după o lungă perioadă de absență, Fulgy le-a transmis un mesaj celor care îl urmăresc, oferind mai multe detalii despre ce face, în prezent.

Fulgy își construiește o carieră de succes, în Dubai

După o lungă perioadă în care a avut fel de fel de probleme, Fulgy pare că a devenit o cu totul altă persoană. Fratele Margheritei a luat-o de la zero și s-a schimbat foarte mult atât fizic, cât și comportamental.

De câteva luni bune, Fulgy se află în Dubai, unde este student al cele mai mari universități de muzică și media, din acel oraș. Acesta are și bursă, iar studiile se vor încheia peste trei ani.

Fiul Clejanilor este extrem de încrezător din acest punct de vedere, deoarece susține că îl va ajuta enorm din punct de vedere profesional. „Pentru mine, acest pas este prima ușă către drumul mei profesional”, a spus Fulgy, pe contul său de TikTok.

Fulgy nu va mai cânta alături de părinții săi

Prin intermediul aceluiași video postat pe rețelele de socializare, Fulgy i-a anunțat pe internauți că nu va mai cânta alături de părinții săi, așa cum a făcut până acum. Acesta nu a spus dacă decizia este una definitivă sau va absenta de la evenimentele lor doar o perioadă.

În încheiere, Fulgy a precizat că a anunțat toate aceste lucruri public, deoarece nu își mai dorește să fie stresat cu întrebări despre locul în care se află și ce face. Acesta dorește să se axeze pe facultate și să termine studiile cu brio, pentru a-și crea un nume în industria muzicală, fără ajutorul părinților săi.

„Să ajungă la urechile tuturor oamenilor care sunt curioși, iar eu să nu mai fiu stresat cu aceleași întrebări, să dau aceleași răspunsuri. Vă mulțumesc frumos, sănătate multă la toată lumea și ce să vă spun? Dumnezeu cu voi!”, a încheiat fiul Vioricăi de la Clejani.

 

@moftbymoft #foryou #fy #fypage #foryoupage #fulgy #mrmoft ♬ sunet original - Mr. Moft

Sursa foto: Facebook, captură TikTok

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni