• PRO TV
  • Margherita de la Clejani, apariție surpriză! Cum a fost surprinsă fiica Clejanilor la un eveniment în Londra: „Și-a revenit...”

Margherita de la Clejani, apariție surpriză! Cum a fost surprinsă fiica Clejanilor la un eveniment în Londra: „Și-a revenit...”

Margherita de la Clejani, apariție surpriză! Cum a fost surprinsă fiica Clejanilor la un eveniment în Londra: „Și-a revenit...”

Margherita de la Clejani a uimit pe toată lumea cu cea mai recentă apariție a sa. Cum a fost surprinsă fiica Clejanilor la un eveniment în Londra?

Gallery

Margherita de la Clejani, surpriză pentru fanii muzicii de petrecere

Recent, Margherita de la Clejani a participat la un eveniment în Londra, acolo unde a cântat pentru românii plecați de pe plaiurile natale, bineînțeles, alături de taraful Clejanilor.

Surpriza a fost mare pentru fanii Clejanilor când au văzut-o pe Marga. Fiica Vioricăi și a lui Ioniță a trecut printr-o schimbare majoră, tânăra este de nerecunoscut.

Dacă în urmă cu câțiva ani problemele se țineau lanț de ea, trecând printr-o perioadă destul de delicată, confruntându-se cu dependența de substanțe interzise, ei bine, acum, Margherita înflorește pe zi ce trece și a revenit la pasiunea care a consacrat-o, muzica. VEZI IMAGINILE ÎN GALERIA FOTO

Filmulețul cu Margherita de la Clejani a devenit viral pe TikTok, internauții fiind extrem de încântați să o vadă, comentariile de laudă nu au întârziat să apară.

„Și-a revenit, Marga, baa/ Cântă frumos Margherita ,îmi pare bine că şi-a revenit,Viorica cred că a luptat pentru copiii ei ca să-şi revină,bravo,frumoasă familie/ Mă bucur să o văd pe Margherita/ Margherita, urmează- ți părinții, ai familie cu valoare și tu ai stofa de artistă și talent. Ai tot ce îți trebuie pentru a reuși, ai fi top dacă ti-ai dori cu adevărat si ai eclipsa restul vedetelor!”, sunt doar câteva dintre comentariile de la videoclipul în care apare Margherita de la Clejani.

@onofreialina

♬ sunet original - Onofrei Alina

Sursă foto: Captură TikTok/ Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni