• PRO TV
  • Margherita de la Clejani, apariție inedită după un an de absență

Margherita de la Clejani, apariție inedită după un an de absență

Margherita de la Clejani, apariție inedită după un an de absență

După o perioada complicată, în care a fost în pericol să intre la închisoare, Margherita de la Clejani s-a retras din lumina reflectoarelor și s-a reprofilat.   

Potrivit playtech.ro , Margherita a urmat cursuri de business și de engleză, după cum a declarat însuși tatăl ei:
 
“Margherita, pentru moment, nu mai vrea să participe la evenimente. Are o altă direcție, direcția business-ului. O susțin în tot ceea ce vrea ea să facă. Acum urmează cursuri de engleză, de business, se duce în zona afacerilor”.

Vezi fotografii cu Margherita - de acum și din trecut, în Galeria Foto

La un an de când a intrat însă într-un con de umbră, a prezentat-o pe rețelele de socializare chiar mama ei, Viorica de la Clejani. Acesta a postat o poză în care este un colaj din trei instantanee: în toate apare Johnny Deep, alături de Marga, de Ioniță de la Clejani și de Viorica. 
 
The Hollywood Vampires, trupa din care face parte și Johnny Depp, a venit la București pe 8 iunie 2023, pentru un concert în aer liber. Margherita nu a putut să rateze acest moment, în condițiile în care îl îndrăgește și îl admirp pe actor. Citată de wowbiz, aceasta afirmă:
 
„Cred că este cea mai mare vedetă, cel mai mare superstar, cu o modestie extrem de ieșită din comun. Nu am mai văzut niciodată un om atât de călduros și simpatic.Tatăl meu m-a prezentat lui Johnny Deep, el m-a luat în brațe și eu m-am topit de tot. Eu am fost singura care nu a crezut că Johnny Depp poate să fie atât de modest și să aibă o relație atât de profundă și călduroasă cu familia mea."

Vezi fotografii cu Margherita - de acum și din trecut, în Galeria Foto
 
FOTO: Viorica de la Clejani Instagram/ Arhivă Pro Tv 

Vezi și video:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni