• PRO TV
  • Ioniță de la Clejani a dat-o de gol pe Viorica de la Clejani. De ce s-a îmbolnăvit, de fapt, de diabet celebra artistă: „Cum să nu te mai ia câte o boală, când tu...”

Ioniță de la Clejani a dat-o de gol pe Viorica de la Clejani. De ce s-a îmbolnăvit, de fapt, de diabet celebra artistă: „Cum să nu te mai ia câte o boală, când tu...”

Ioniță de la Clejani a dat-o de gol pe Viorica de la Clejani. De ce s-a îmbolnăvit, de fapt, de diabet celebra artistă: „Cum să nu te mai ia câte o boală, când tu...”

Recent, Viorica de la Clejani a primit o veste nu tocmai bună din partea medicilor. Celebra artistă a primit un diagnostic dur, diabet, chiar înainte de a împlini 51 de ani.

Gallery

Acum, Viorica de la Clejani trebuie să urmeze o dietă echilibrată, pentru ca problemele de sănătate cu care se confruntă să nu se agraveze. Cu toate acestea, soțul ei, Ioniță de la Clejani, are doar cuvinte de laudă la adresa acesteia și nu este deloc interesat de cum arată.

De ce s-a îmbolnăvit Viorica de la Clejani de diabet

În cadrul unui interviu acordat pentru Playtech, Ioniță de la Clejani a recunoscut ceea ce a dus, de fapt, la boala soției sale. Din cauza programului încărcat, acesteia i-a fost foarte greu să ia mesele la orele recomandate de nutriționiști și, fiind și o persoană gurmandă, s-a îmbolnăvit.

Mai mult decât atât, și stresul a contribuit la acest aspect, deoarece viața de artist nu este una deloc ușoară, mai ales când ești atât de solicitat la evenimente, precum celebrul cuplu. Cu toate că nu are kilogramele considerate ca fiind normale de cei din jur, Ioniță de la Clejani are doar cuvinte de laudă la adresa soției sale și o iubește pentru ceea ce este.

„Păi, cum să nu te mai ia câte o boală, când tu, și la ora 2.00 noaptea, cauți prin frigider piciorul de porc cu varză? Lumea nu știe că ea, de fapt, este o mare pofticioasă. Este, însă, și o mare gospodină. Păi, cum gătește ea, atât de bun și de gustos, nu găsești mâncare în niciun restaurant din București. Gătește de nota 20, o laud, să știți. Viorica este grasă și frumoasă. Este soția mea și o ador așa!”, a spus Ioniță de la Clejani.

Cum se descurcă Viorica de la Clejani de când a fost diagnosticată

Odată ce i s-a spus că suferă de această boală, Viorica de la Clejani a fost nevoită să se adapteze imediat schimbărilor impuse de medici. Pe lângă zahărul pe care trebuie să îl elimine, aceasta nu mai poate mânca tot ceea ce își dorește, dar respectă ceea ce i s-a spus, cu strictețe.

„Eu fac ce spun medicii. Nu mi-aș fi dorit să slăbesc, pentru că eu mă simt bine în pielea mea. Nu mai mănânc zahăr. Mi-a zis doctorul așa: «cu cât mănânci mai mult, cu atât te duci mai repede». Pentru o viață sănătoasă, mâncați cât mai puțin. Cât mai puțin și sănătos”, a spus artista, în cadrul unei emisiuni televizate.

 

Sursa foto: Facebook  

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni