• PRO TV
  • Violeta Niță, susținătoarea lui Zanni: "Este un exemplu pentru copiii mei"

Violeta Niță, susținătoarea lui Zanni: "Este un exemplu pentru copiii mei"

La Măruță, a venit, chiar la rugămintea lui Zanni, susținătoarea lui, Violeta Niță.

Cu sinceritate, aceasta a povestit:

Aseară m-am rugat să nu vină Cristi Mitrea, dar am vrut să nu i se întâmple nimic rău. Îmi doresc cu o discuție foarte civilizată și, din ce am văzut, dumnealui sare peste, am văzut altceva. 

Îl știu pe Zanni de 10 ani, de când era în liceu, era încă în grija asociației care ăl creștea și a venit la noi să facă meditații, la business-ul pe care îl am.  S-a remarcat ca un om foarte inteligent, dar cu mult bun simț. M-a impresionat, nu lipsea, nu întârzia, venea cu temele făcute și a câștigat respectul profesorilor. Am păstrat relația cu el,l-amajutat să se mute în cămin,  după ca și-a luat apartament din banii Survivor , l-am ajutat să se mute. A făcut Paștele cu noi, a fost la Înviere cu noi. Este un exemplu pentru copiii mei. Țin foarte mult la el, îl admir, îl respect. 


Eu nu am venit să îl apăr pe Zanni, nu a făcut nimic rău.
O să spun ceva ce nu a  zis Zanni. Știți că Iancu e în continuare în competiție că Zanni l-a protejat? Zanni a folosit un simbol să își apere echipa.   A apărat-o pe Ștefania, da? Nu pe Ana, cum spunea TJ. Ce a făcut Zanni? A fost Iancu pe lista lui? L-a protejat! Zanni, iartă-mă, s-ar putea să nu îți convină că spun asta.  Zanni ține mult la Culiță Sterp și Iancu e fratele lui. 

Zanni a devenit mărul discordiei și are pe toată lumea împotrivă de când s-a întors din Insula Exilului. 

FOTO: CAPTURĂ PRO TV

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni