• PRO TV
  • Ce mai face Alexia, fata cu brațele replantate în urma accidentului teribil din Pașcani. Tânăra a început să cânte, din nou, la pian: „O ajută foarte mult”

Ce mai face Alexia, fata cu brațele replantate în urma accidentului teribil din Pașcani. Tânăra a început să cânte, din nou, la pian: „O ajută foarte mult”

Ce mai face Alexia, fata cu brațele replantate în urma accidentului teribil din Pașcani. Tânăra a început să cânte, din nou, la pian: „O ajută foarte mult”

Acum mai bine de un an a avut loc un teribil accident rutier în Pașcani. În urma tragediei, Alexia Tudose a suferit mai multe intervenții chirurgicale pentru a-i fi replantate ambele brațe. Iată cum se simte adolescenta acum și ce o ajută să se recupereze după incidentul care i-a schimbat viața.

Povestea Alexiei Tudose a impresionat toată România. Tânăra a fost victima unui teribil accident rutier în Pașcani, acum un an și jumătate, fiind ulterior supusă mai multor intervenții chirurgicale pentru a-i fi replantate ambele brațe. După nu mai puțin de 15 operații, medicii au reușit o minune, iar acum adolescenta în vârstă de 16 ani face exerciții în fiecare zi pentru a se recupera complet.

Tatăl Alexiei a vorbit cu mândrie despre fiica sa, care s-a reapucat de cântat la pian.

„Sunt atât de fericit că fiica mea a început să cânte din nou la pian, la un an și cinci luni de la accidentul de mașină, am plâns de emoție. Se reface treptat, pianul o ajută foarte mult să-și recupereze dexteritatea degetelor, înainte erau atrofiate, acum le poate folosi de la ambele mâini.

La mâna dreapta, care fusese zdrobită, s-a recuperat mai bine, ca nervi, ca mușchi, mai sunt probleme la cot, pe rotație, dar se va rezolva”, a declarat tatăl Alexiei, pentru Playtech.ro.

Cu pași mărunți, Alexia evoluează în fiecare zi, însă tatăl său spune că nu s-a recuperat complet. În fiecare lună, tânăra face câte o nouă operație la brațul stâng.

„Încă mai este de lucrat la cot, nu poate face flexia totală, nu poate ajunge încă cu mâna dreaptă la gură. A trecut prin vreo 15 operații, de la accidentul de mașină. Lunar, ea face câte o operație la brațul stâng, pentru că oasele încă nu s-au prins cum trebuie”, a mai spus tatăl fetei.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni