• PRO TV
  • Oana Radu și Leo De La Roșiori, o colaborare surprinzătoare care le-a adus locul 1 în trending. Reacția artistei: „Capu’ Sus e chiar povestea mea de viață”

Oana Radu și Leo De La Roșiori, o colaborare surprinzătoare care le-a adus locul 1 în trending. Reacția artistei: „Capu’ Sus e chiar povestea mea de viață”

Oana Radu și Leo De La Roșiori, o colaborare surprinzătoare care le-a adus locul 1 în trending. Reacția artistei: „Capu’ Sus e chiar povestea mea de viață”

Oana Radu a colaborat cu Leo De La Roșiori pentru piesa „Capu’ Sus”, care a ajuns imediat în topul preferințelor românilor. Videoclipul se află pe locul 1 în trending pe YouTube, iar în mai puțin de 10 zile de la lansare a înregistrat peste 4 milioane de vizualizări.

Gallery

​Oana Radu se numără printre cei mai de succes tineri artiști din România. „Când am o zi grea” este poate cea mai cunoscută melodie din cariera ei, care a devenit hit în anul 2022.
Oana Radu s-a refugiat în muncă după despărțirea de Cătălin Dobrescu, iar dedicația și pasiunea cu care a lucrat în ultima perioadă și-au spus cuvântul. Cea mai recentă piesă - „Capu’ Sus”, pe care a lansat-o în colaborare cu Leo de la Roșiori, face furori pe YouTube și rețelele sociale. A ajuns pe locul 1 în trending, iar fanii folosesc versurile pentru diverse tiktok-uri.

Oana Radu este extrem de entuziasmată de succesul obținut. Ea a mărturisit că versurile sunt inspirate chiar din propriile trăiri și este convinsă că mulți se vor regăsi în această poveste.

„S-a lansat piesa asta fainaaaa! Capu’ Sus e chiar povestea mea de viață și sunt sigura că și a ta! Nu o puteam cânta alături de altcineva în afară de Leo de la Roșior”. 

Românii și-au exprimat admirația pe rețelele sociale: 

„Deci.... de 2 zile am înnebunit familia, am înnebunit cartierul cu melodia asta, OBSESIE CURATĂ”; 

„Superbă melodia, chiar aveam nevoie de o piesă ca asta”; 

„Asta da colaborare, surprinzătoare. Oana ești o forță de femeie, iar pe Leo îl ador”; sunt doar câteva dintre reacțiile admiratorilor. 

„Vă mulțumesc pentru toate mesajele! Mulțumim că vă place piesa noastră!”. le-a răspuns Oana Radu. 

Sursă foto: Instagram 

Vezi și: 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni