• PRO TV
  • Ce a spus Anghel Damian când a văzut-o prima dată pe Theo Rose. Abia acum a ieșit la iveală: „Îmi era teamă că...”

Ce a spus Anghel Damian când a văzut-o prima dată pe Theo Rose. Abia acum a ieșit la iveală: „Îmi era teamă că...”

Ce a spus Anghel Damian când a văzut-o prima dată pe Theo Rose. Abia acum a ieșit la iveală: „Îmi era teamă că...”

Anghel Damian a vorbit pentru prima dat despre începuturile relației cu Theo Rose, la aproape doi ani de când formează un cuplu.

Gallery

Anghel Damian și Theo Rose formează unul dintre cele mai discrete cupluri din showbiz-ul Românesc. Recent, în cadrul unui interviu, regizorul a vorbit despre cum a început povestea de dragoste cu îndrăgita cântăreață.

Anghel Damian, despre începuturile relației cu Theo Rose

Scenograful și îndrăgita artista formează un cuplu de aproximativ doi ani. Relația lor a început fulgerător și a trecut foarte rapid la alt nivel, astăzi având un copil împreună, pe Sasha.

Theo și Anghel sunt foarte discreți când vine vorba de viața lor personală, astfel, recent, într-un interviu, regizorul a vorbit despre începuturile relației cu partenera sa.

„O văzusem pe Theo Rose în diferite contexte profesionale, emisiuni și muzică. Și îți dădeai seama din acele împrejurări că e un spirit ludic, polivalent și multitalentat. De la prima interacțiune am descoperit că are un potențial mare pentru actorie.

Îmi era teamă că timpul scurt în pregătirea proiectului o să fie o problemă, dar frica a fost risipită rapid. Are o viziune foarte corectă, pune munca înaintea talentului și evoluția ei a fost una spectaculoasă. Sper să-și dorească în continuare și drumul acesta, al actoriei. Eu îi voi fi alături”, a spus regizorul, pentru VIVA.

Citește și:

Mai mult, actorul a mărturisit că nu se aștepta ca viața lui privată să devină atât de mediatizată:

„Am fost prinși în acest tăvălug, s-au spus minciuni despre noi și, din păcate, oricât ai încerca să repari daunele produse de cancanuri, este foarte greu ca adevărul să fie vizibil în mijlocul acestor furtuni. Recunosc că am fost puțin bulversat la început, dar apoi m-am întors la esență, și anume să trăiesc pur și simplu, fiind perfect împăcat cu adevărul nostru.

Mă doare însă atunci când niște oameni sunt reduși la un subiect pus pe tarabă, când se instigă prin asta la jigniri și bullying social mediatic. Dar, indiferent ce a fost și ce va fi, am învățat să ignor orice nu are legătură reală cu adevărul vieții mele și al familiei mele”, a mai afirmat Anghel Damian.

Citește și: 

Sursă foto: Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni