• PRO TV
  • Theo Rose și Anghel Damian vor ajunge, în curând, în fața altarului. Când va avea loc marele eveniment

Theo Rose și Anghel Damian vor ajunge, în curând, în fața altarului. Când va avea loc marele eveniment

Theo Rose și Anghel Damian vor ajunge, în curând, în fața altarului. Când va avea loc marele eveniment

Theo Rose și Anghel Damian au un copil care, în curând, va împlini un an, dar, în viața lor, urmează să aibă loc și un alt moment important.

Gallery

Nu mai durează mult până când Theo Rose și Anghel Damian vor deveni, oficial, soț și soție. Cei doi artiști se pregătesc pentru cununia civilă, dar și pentru cea religioasă.

Când vor face nunta Theo Rose și Anghel Damian

Theo Rose și Anghel Damian nu au avut nevoie de prea mult timp la dispoziție, pentru a-și da seama că sunt făcuți unul pentru celălalt. Artista a rămas însărcinată la scurt timp după ce au decis să formeze un cuplu și, în viitorul apropiat, urmează să își ducă relația la nivelul următor.

În cadrul unui podcast, antrenoarea de la „Vocea României” a mărturisit că ea și Anghel Damian se vor cununa în curând, doar că petrecerea de nuntă va avea loc peste ceva timp, fără să știe data exactă la care totul va avea loc.

„Nici nu am vorbit despre nuntă. Ne logodim civil curând, dar nu știm când. Plănuim să ne logodim civil, după care, să mergem la biserică, dar petrecerea nu știu când o dăm. Adică, petrecerea va fi ceva separat de ritual”, a mărturisit artista.

Cum gestionează Theo Rose și Anghel Damian momentele tensionate

Ca în orice relație, și cei doi trec, din când în când, prin momente tensionate, dar au învățat cum să facă, pentru a le depăși cât mai repede.

În cadrul aceluiași podcast, Theo Rose a mărturisit că experiențele prin care au trecut amândoi i-a ajutat să se cizeleze și să învețe să renunțe la orgolii. Prin urmare, în momentul în care spiritele se încing, unul din ei pleacă în altă cameră și când se calmează, merg unul la celălalt, ca și când nimic nu s-a întâmplat.

 

Sursa foto: Instagram  

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni