• PRO TV
  • Theo Rose a dezvăluit motivul pentru care nu poartă inelul de logodnă. Iubita lui Anghel Damian urmează să ajungă, în curând, în fața altarului: „Cadou de ziua mea”

Theo Rose a dezvăluit motivul pentru care nu poartă inelul de logodnă. Iubita lui Anghel Damian urmează să ajungă, în curând, în fața altarului: „Cadou de ziua mea”

Theo Rose a dezvăluit motivul pentru care nu poartă inelul de logodnă. Iubita lui Anghel Damian urmează să ajungă, în curând, în fața altarului: „Cadou de ziua mea”

Theo Rose a fost cerută în căsătorie de Anghel Damian, în urmă cu ceva timp, iar logodna lor a fost ținută secret, până în momentul în care artista a decis să vorbească despre acest lucru.

Gallery

Cu toate că a vorbit public despre momentul în care tatăl fiului ei i-a cerut mâna, Theo Rose nu a fost văzută cu inelul de logodnă pe deget și multă lume s-a întrebat care este motivul din spatele acestei decizii.

Motivul pentru care Theo Rose nu poartă inelul de logodnă de la Anghel Damian

Recent, în cadrul unui podcast în care a fost invitată, Theo Rose a vorbit despre acest lucru, elucidând misterul.

Mai exact, artista nu poartă inelul de logodnă, deoarece, pur și simplu, nu este genul de fată care să poarte accesorii. Cu toate acestea, bijuteria este una cu mare însemnătate și o ține într-un loc special.

Citește și:

„Nu a fost așa oficial (n.r.: cererea în căsătorie). Era un cadou de ziua mea. Noi, și așa, ne sărbătorim unul după altul și unul dintre cadouri a fost un inel, care avea gravat, în interior, un poem în limba franceză.

Mi-a zis și ce înseamnă și eu am uitat că nu l-am mai scos, demult, din cutie. E ceva lătăneț, așa, și e special. Îl țin frumos. L-am pus la loc de cinste la mine, în dressing. Se vede cutia cu inelul înăuntru, dar nu port accesorii, adică nu prea port de fel”, a mărturisit aceasta.

Theo Rose și Anghel Damian urmează să facă nunta

În cadrul unui alt podcast, Theo Rose a dat vestea cea mare. Antrenoarea de la Vocea României a mărturisit că, în curând, se va căsători cu Anghel Damian, doar că petrecerea va avea loc peste ceva timp, fiind două evenimente separate. 

Citește și:

​Mai mult decât atât, aceștia se pregătesc și pentru un alt mare eveniment care va avea loc în viața lor, și anume, ziua de naștere a lui Sasha. Micuțul urmează să împlinească un an, în luna iunie, iar emoțiile sunt pe măsură.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni