• PRO TV
  • Danny DeVito este unul dintre cei mai cunoscuți actori din lume, dar viața celor trei copii ai săi este un mister pentru public. Cu ce se ocupă Lucy, Gracie și Jake

Danny DeVito este unul dintre cei mai cunoscuți actori din lume, dar viața celor trei copii ai săi este un mister pentru public. Cu ce se ocupă Lucy, Gracie și Jake

Danny DeVito este unul dintre cei mai cunoscuți actori din lume, dar viața celor trei copii ai săi este un mister pentru public. Cu ce se ocupă Lucy, Gracie și Jake

Danny DeVito a intrat în inimile fanilor după apariția memorabilă în filmul „Twins”, unde joacă alături de Arnold Schwarzenegger. Actorul în vârstă de 79 de ani are o carieră impresionantă și a știut să-și țină viața de familie departe de atenția tabloidelor. Spre exemplu, prea puține lucruri se cunosc despre cei trei copii ai săi, Lucy, Jake și Grace.

Gallery

​Danny DeVito s-a căsătorit în 1982 cu actrița Rhea Perlman (76 de ani). Cei doi au împreună trei copii: Lucy, Grace și Jake. Actorul nu mai locuiește cu soția lui sub același acoperiș, dar a declarat că încă mai formează o familie unită.

Fiul, Jake DeVito, are 36 de ani și este actor, regizor și producător. Nu se cunosc detalii despre viața sa privată, mai ales informații legate de iubite.

​Fiica mijlocie, Gracie DeVito (foto stânga), are 39 de ani. Este actriță și producătoare, cunoscută pentru Amboy (2015) și My Girlfriend's Abroad (2006). Ea este este cea care i-a oferit celebrului actor o nepoțică. Danny DeVito a menționat, într-un interviu pentru Fox News, că își vizitează foarte des nepoțica. Pe nume Sinclair Lucille DeVito, aceasta a împlinit un an pe 17 martie. 

Gracie este căsătorită cu pictorul Andy Giannakakis. Bărbatul distribuie pe pagina sa de socializare fotografii cu fiica și soția. 

„Gracie and Sinclair” a semnat el o fotografie publicată pe 14 februarie 2024. 

Lucy DeVito, fiica mai mare a actorului este însărcinată pentru prima dată, la vârsta de 41 de ani. Dintre toți copiii, ea este activă pe rețelele sociale și împărtășește cu fanii diverse fotografii. Cu toate acestea, despre viața ei privată se cunosc puține lucruri. 

Recent, ea a pozat alături de mama ei la SAG Awards. În cea mai recentă fotografie, actrița și-a etalat burtica în costum de baie, la plajă. 

„​Sunt părinți minunați și sunt bineînțeles în centrul atenției și toată lumea știe cine sunt, dar sunt oameni cu picioarele pe pământ”, a menționat Lucy într-un interviu

​Cel mai recent film al lui Danny DeVito, „Poolman”, în care joacă alături de Chris Pine și Annette Bening, s-a lansat în cinematografele americane pe 10 mai. Îl urmărește pe Darren Barrenman (Chris Pine) care îngrijește o piscină la un complex de apartamente din Los Angeles și care se luptă cu dezvoltatorii de terenuri și politicieni pentru a-i proteja pe locuitorii orașului. Filmul este debutul regizoral al lui Pine, iar DeVito joacă rolul lui Jack Denisoff complicele și tovarășul lui Pine.Pentru a interpreta rolul cât mai bine, DeVito și-a amintit de procesul prin care trecuse când abia a început să facă filme.

Sursă foto: Getty Images

Vezi și: 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni