• PRO TV
  • Fiicele lui Sylvester Stallone dezvăluie că tatăl lor le-a cerut să țină un cuțit în geantă. Cum încearcă actorul să-și protejeze fetele: „Da, sunt paranoic”

Fiicele lui Sylvester Stallone dezvăluie că tatăl lor le-a cerut să țină un cuțit în geantă. Cum încearcă actorul să-și protejeze fetele: „Da, sunt paranoic”

Fiicele lui Sylvester Stallone dezvăluie că tatăl lor le-a cerut să țină un cuțit în geantă. Cum încearcă actorul să-și protejeze fetele: „Da, sunt paranoic”

Sylvester Stallone este un tip serios nu doar în filme, dar și în cercul familiei. Protagonistul din Rocky a recunoscut că este disperat să-și protejeze fetele, pentru că este conștient de pericolele din ziua de astăzi. Actorul le-a învățat de mici tot felul de tehnici de apărare.

Gallery

​Sylvester Stallone este unul dintre cei mai îndrăgiți actori din istoria industriei cinematografice, iar fără el ar fi fost imposibil ca Rambo sau Rocky să fi avut un așa succes. Dar în prezent, se concentrează pe îngrijirea familiei sale și, potrivit fiicelor sale, își ia această slujbă foarte în serios.

De anul trecut, Stallone a acceptat să filmeze un reality-show despre familia sa. Astfel, fanii au putut să facă o incursiune în viața de zi cu zi a starului de la Hollywood. 

În documentar, actorul spune că este „paranoic” când vine vorba de protejarea fetelor sale. El  se asigură ca ele să fie mereu „înarmate” ori de câte ori ies în public, pentru a se proteja de prădătorii care pândesc în umbră.

„Da, sunt paranoic”, spune Stallone . „Pentru că am responsabilitatea ca tată să fac tot ce pot. Primul lucru este le învăț tehnici de autoapărare", declară Stallone, potrivit marca.com

Cele trei fiice, Sistine (25 de ani), Scarlet (21 de ani) și Sophia (27 de ani) au fost obișnuite de mici să se descurce în situații de pericol. Când mergeau la școală, actorul și regizorul le cerea să poarte în geantă un cuțit mic. „Pe când erau în clasa a patra”, spune Stallone. 

De asemenea, le-a făcut să folosească spray cu piper una pe cealaltă, pentru a exersa, în cazul în care ar trebui să-l folosească în viitor, așa că, deloc surprinzător, toate cele trei surori sunt de acord că tatăl lor este „cea mai paranoică persoană de pe planetă”. Acestea mai adaugă: „Este o insultă faptul că el nu crede că suntem mai puternice decât părem”.

​Nu este un secret că actorul Sylvester Stallone își ține fetele din scurt. Deși sunt majore, acestea apelează mereu la sfatul părinților, mai ales atunci când sunt curtate de vreun băiat.  
„Când te întâlnești cu una dintre noi, te întâlnești de fapt cu întreaga familie”, a explicat Sistine. „Deci, dacă nu ai aprobarea tuturor, nu poți intra în casă. Dar, dacă poți trece testul întregii noastre familii și poți să obții cei patru DA, înseamnă că ești un tip de treabă”, a continuat fata. 

Sylvester Stallone este căsătorit cu Jennifer Flavin și trăiesc o poveste de dragoste mai ceva ca-n filme. Acum doi ani, starul din Rocky și soția au sărbătorit 25 de ani de căsnicie. 

Stallone mai are un fiu de 45 de ani, pe Seargeoh, cu Sasha Czack. Cei doi au mai avut un băiat, Sage (36 de ani), care a murit în 2012 din cauza unor complicații cardiace. 

Sursă foto: Instagram/ officialslystallone / Getty Images

Vezi și: 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni