• PRO TV
  • Problemele se țin lanț de Irinel Columbeanu. Fostul milionar de la Izvorani nu are bani pentru taxa de la azil, deși s-a făcut chetă pentru el: „Se străduiește să facă rost”

Problemele se țin lanț de Irinel Columbeanu. Fostul milionar de la Izvorani nu are bani pentru taxa de la azil, deși s-a făcut chetă pentru el: „Se străduiește să facă rost”

Problemele se țin lanț de Irinel Columbeanu. Fostul milionar de la Izvorani nu are bani pentru taxa de la azil, deși s-a făcut chetă pentru el: „Se străduiește să facă rost”

Irinel Columbeanu o duce din ce în ce mai rău financiar. După ce, o bună perioadă, mai multe persoane publice au făcut chetă, pentru a strânge banii necesari plătirii camerei de azil în care stă, în prezent, încă are probleme financiare.

Gallery

După ce a rămas fără toată averea, iar banca i-a pus poprire pe pensie, Irinel Columbeanu este nevoit să trăiască din mai puțin de 2.000 de lei pe lună. Fostul om de afaceri a ajuns la sapă de lemn.

Irinel Columbeanu nu are bani pentru azil

Știind situația delicată în care se află Irinel Columbeanu, Ion Cassian, patronul azilului de bătrâni în care stă Irinel Columbeanu, l-a înțeles și nu l-a dat afară din azil, chiar dacă acesta nu și-a permis să achite cheltuielile obligatorii.

Citește și:

În prezent, Irinel Columbeanu a ajuns să trăiască, în fiecare lună, din suma pe care o cheltuia, fără regrete, în doar câteva minute, pe vremea în care întorcea banii cu lopata. Chiar dacă a primit ajutor financiar, fostul om de afaceri nu a plătit întreaga sumă pentru azil, dar încearcă să facă rost de banii de care mai are nevoie, pentru a fi la zi cu tot.

„În acest moment, Irinel Columbeanu mai are puține datorii. Nu acoperă toată taxa. Diferența e, însă, mică. Să vedem ce planuri mai are de viitor. Are mult bun-simț, este un om educat. Se străduiește, cumva, să facă rost de bani pentru taxă”, a spus Ioan Cassian, conform Playtech.

Irinuca va veni în România

Peste doar câteva zile, Irinuca va veni în România, unde va petrece ceva timp alături de tatăl ei. Cei doi nu s-au mai văzut de mulți ani, iar problemele de sănătate pe care Irinel Columbenau le are nu îi permit să zboare cu avionul. Prin urmare, Irinuca a decis să vină ea, în țară, pentru a-și vedea tatăl.

Citește și:

​Mai mult decât atât, Ion Cassian s-a oferit să o cazeze pe Irinuca, în casa lui, care este în aceeași curte cu azilul de bătrâni, pentru ca cei doi să fie aproape unul de altul.

 

Sursa foto: Instagram, Facebook, captură YouTube

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni