• PRO TV
  • Surpriza pe care Oana Cojocaru i-a făcut-o lui Irinel Columbeanu, în apropierea Sărbătorilor Pascale. Fosta iubită a acestuia nu l-a uitat și i-a făcut o mare bucurie: „Am fost și la...”

Surpriza pe care Oana Cojocaru i-a făcut-o lui Irinel Columbeanu, în apropierea Sărbătorilor Pascale. Fosta iubită a acestuia nu l-a uitat și i-a făcut o mare bucurie: „Am fost și la...”

Surpriza pe care Oana Cojocaru i-a făcut-o lui Irinel Columbeanu, în apropierea Sărbătorilor Pascale. Fosta iubită a acestuia nu l-a uitat și i-a făcut o mare bucurie: „Am fost și la...”

Irinel Columbeanu a petrecut primul Paște în azilul de bătrâni în care locuiește de mai bine de o jumătate de an. Fostul milionar de la Izvorani s-a resemnat în ceea ce privește viața pe care o va avea de aici înainte și încearcă să se bucure de micile plăceri pe care și le poate face.

 

Gallery

Chiar dacă nu mai locuiește în vila impunătoare din Izvorani, Irinel Columbeanu nu a fost uitat complet de prieteni. Acesta a primit vizita câtorva persoane dragi, cu ocazia Paștelui, iar nelipsită din viața lui nu a fost nici Oana, fosta lui iubită.

Oana Cojocaru și Irinel Columbeanu încă păstrează legătura

Timp de câțiva ani, Irinel Columbeanu și Oana Cojocaru au format un cuplu. În ciuda diferenței de vârstă de 40 de ani, cei doi se declarau extrem de îndrăgostiți, dar, la un moment dat, au decis să meargă pe drumuri diferite.

Recent, în cadrul unui interviu, Irinel Columbeanu a vorbit despre modul în care a sărbătorit Paștele, în azil. Pe lângă unele vizite pe care le-a primit, acesta s-a bucurat și de timpul petrecut cu Oana Cojocaru, fosta lui parteneră.

Chiar dacă Oana nu a venit la azil, au luat masa în oraș și au discutat chiar, de mai multe ori, la telefon, dovadă că au rămas în relații bune, chiar și la atâta timp după despărțire.

„Nu am fost singur în prima zi de Paște. Am fost vizitat de mai multe persoane, dar nu aș vrea să vorbesc despre asta, să spun ce și cum. Oana (n.r.: fosta iubită a lui Columbeanu – Oana Cojocaru) nu a venit la mine. Ne-am mai auzit la telefon, am fost și la un restaurant împreună...cam atât”, a spus Irinel Columbeanu, conform Click.

Irinel Columbeanu o așteaptă pe Irinuca, în România

În urmă cu doar câteva zile, Irinel Columbeanu anunța, bucuros, că fiica lui, Irinuca, urmează să vină în România. Cei doi nu s-au mai văzut de mulți ani, dar, peste doar câteva săptămâni, îi va face o vizită.

Fostul om de afaceri o așteaptă cu sufletul la gură și i-a dat toate semnăturile de care are nevoie, pentru a putea ieși din țară, fiind minoră

„Cu fiica mea vorbesc destul de des. Recent m-am auzit cu ea și mi-a cerut o procură pentru că îi trebuie pe la ambasadă, pentru pașaport, să vină în România. O să vină în țară pe 20 și ceva mai, luna care vine. Nu știu să îți zic data exactă. O aștept cu nerăbdare. Nu a mai venit în România din 2018, au trecut cinci ani de atunci”, a mai spus Irinel Columbeanu, conform sursei menționate anterior.

 

Sursa foto: Instagram, captură YouTube

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni