• PRO TV
  • Performanțe remarcabile la Olimpiada Internațională de Aritmetică Mentală Wamas 2024

Performanțe remarcabile la Olimpiada Internațională de Aritmetică Mentală Wamas 2024

Performanțe remarcabile la Olimpiada Internațională de Aritmetică Mentală Wamas 2024

Recent, Nomin Damdin s-a întors din Dubai, unde a participat împreună cu 27 de cursanți de la Centrele Nomin Jyuku din București și Constanța la Olimpiada Internațională de Aritmetică Mentală Wamas 2024.

Pentru 22 dintre acești copii, a fost prima lor experiență la un concurs internațional. Olimpiada a reunit 560 de copii din 19 țări, iar echipele din alte țări aveau grupuri mult mai mari, de până la 120 de copii. Cu toate acestea, elevii Nomin Jyuku nu s-au lăsat intimidați. Înainte de intrarea în sala de competiție, au strigat plini de entuziasm: "Hai România! Hai, Nomin Jyuku!"

Rezultatele lor au fost impresionante: 3 Campioni Absoluți, 5 Campioni, 10 locuri I, 5 locui II, 5 locuri III.

Nomin Damdin continuă să promoveze metoda japoneză de calcul mental în România, având ca obiectiv pregătirea copiilor pentru un viitor de succes. Astfel, pe 23 iunie, ea va organiza prima Olimpiadă Națională de Soroban și Calcul Mental Nomin Jyuku, în parteneriat cu organizația internațională WAMAS.

"Invit alături de mine și alți antreprenori, să promovăm împreună metoda japoneză de calcul mental, pentru o lume mai bună pentru copiii noștri și pregătirea lor pentru viitorul în care lumea va fi mult diferită de cea în care trăim noi azi," spune Nomin Damdin, fondatoarea Centrelor de Soroban și Aritmetică Mentală Japoneză Nomin Jyuku.
Nomin Damdin, Master Trainer de soroban și aritmetică mentală japoneză, este fondatoarea și CEO-ul Centrelor de Soroban și Aritmetică Mentală Japoneză Nomin Jyuku. Aceste centre sunt renumite pentru performanța lor în antrenamentul mental japonez, dedicat copiilor cu vârste între 5 și 14 ani. Cu o poveste de viață plină de culoare, Nomin a transformat educația în România prin introducerea unor metode inovative și eficiente.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni