• PRO TV
  • Irinel Columbeanu, în al nouălea cer de fericire! Judecătorii i-au șters definitiv datoriile

Irinel Columbeanu, în al nouălea cer de fericire! Judecătorii i-au șters definitiv datoriile

Irinel Columbeanu, în al nouălea cer de fericire! Judecătorii i-au șters definitiv datoriile

În urmă cu aproximativ un an, toată presa din România nota că Irinel Columbeanu a rămas fără întreaga lui avere și a ajuns la azil.

Gallery

​Mai mult decât atât, tabloidele afirmau că fostul afacerist are o pensie de aproximativ 2.000 de lei, care nu îi ajunge să își plătească nici azilul. Însă a găsit înțelegere din partea lui Ion Cassian, cel care deține azilul, așa că nu trebuie să plătească suma întreaga lunar, ci beneficiază de un discount, deoarece acolo a fost internat și tatăl lui Irinel Columbeanu în ultimii lui ani de viață.

Chiar dacă a trecut printr-o perioadă foarte grea a vieții lui în ultimii ani, iată că acum Irinel Columbeanu a primit mai multe vești bune.

Potrivit informațiilor apărute pe internet, fostul afacerist tocmai a câștigat un proces foarte importat și nu mai are proprire pe pensie! Asta după ce judecătorii i-au dat câștig de cauză în procesul pe care ANAF i-l intentase pentru datoriile pe care le avea firma lui intrată în faliment. Astfel, printr-o decizie definitivă a instanțelor, Irinel Columbeanu nu mai trebuie să plătească datoriile către ANAF.

„Respinge acţiunea formulată de reclamantul Direcția Generală de Impozite și Taxe Locale Sector 1 București în contradictoriu cu pârâtul Columbeanu Adrian Irinel, ca nefondată”, au decis judecătorii.
În plus, se pare că fostul milionar a câștigat și procesul în care era acuzat de niște executori judecătorești că ar fi avut datorii la o bancă. Și, mai mult decât atât, Irinel Columbeanu și-a plătit și datoriile la energia electrică, astfel că el a dat trei lovituri și poate fi puțin mai liniștit în următoarea perioadă.

foto: captură YouTube

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni