• PRO TV
  • O româncă de 32 de ani din Spania s-a sinucis în fața copiilor săi! Cum și-a pus capăt zilelor și ce a făcut fiica ei pentru a o salva

O româncă de 32 de ani din Spania s-a sinucis în fața copiilor săi! Cum și-a pus capăt zilelor și ce a făcut fiica ei pentru a o salva

O româncă de 32 de ani din Spania s-a sinucis în fața copiilor săi! Cum și-a pus capăt zilelor și ce a făcut fiica ei pentru a o salva

O româncă în vârstă de 32 de ani stabilită în Spania s-a sinucis, chiar de față cu cei doi copii ai săi! Femeia și-a pus capăt zilelor fără a ține cont că băiatul și fata ei o privesc.

O tragedie fără margini a avut loc în localitatea Tradejor, regiunea Aragon din Spania. O româncă din Maramureș, în vârstă de 32 de ani, a decis să își pună capăt zilelor de față cu cei doi copii ai săi. Cei mici au încercat să își salveze mama, însă nu au avut nicio putere în a o convinge să nu recurgă la un asemenea gest.

Femeia care își creștea singură cei doi copii se afla în apartamentul său din Tradejor în momentul în care a decis să se sinucidă. Aceasta, deși nu era singură în casă, s-a năpustit asupra geamului pentru a se arunca în gol de la etajul doi, chiar în fața proprilor ei copii. Fiica ei a încercat să o tragă de la fereastră și să o convingă să nu recurgă la un asemenea gest, însă nu a avut nicio putere de convingere. 

Impactul cu solul i-a fost fatal, iar echipajele de salvare care au ajuns la fața locului nu au putut face nimic pentru a o salva pe româncă. Acum, cei doi copii au fost plasați în grija statului până când unchiul lor, fratele femeii care s-a sinucis, va ajunge în Spania și va începe formalitățile pentru repatriere.

De ce a decis femeia să se sinucidă

Potrivit primelor informații apărute în spațiul public, românca în vârstă de 32 de ani suferea de depresie. Aceasta ar fi făcut parte dintr-un sistem de protecție pentru victimele violenței domestice, fapt care dovedește că tatăl copiilor ei era un bărbat abuziv, care i-a făcut o viață extrem de grea femeii.  

Mai mult decât atât, înainte de a se sinucide, aceasta a purtat o conversație telefonică. În acest moment, autoritățile cercetează dispozitivul femeii pentru a afla cu cine a vorbit pentru ultima dată.

Sursă foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni