• PRO TV
  • O celebră vedetă din România a născut primul ei copil! Prima imagine de pe patul de spital: „Minunea noastră!”

O celebră vedetă din România a născut primul ei copil! Prima imagine de pe patul de spital: „Minunea noastră!”

O celebră vedetă din România a născut primul ei copil! Prima imagine de pe patul de spital: „Minunea noastră!”

Lorena Șerban a născut primul ei copil! Celebra influenceriță a postat pe rețelele de socializare prima imagine cu bebelușul, de pe patul de spital.

Gallery

​Lorena Șerban este una dintre cele mai cunoscute și apreciate influencerițe din România, aceasta începându-și cariera în 2014, atunci când posta ținute și momente din viața ei pe Instagram și Facebook. Ulterior, odată cu apariția TikTok-ului, tânăra și-a creat o comunitate uriașă de fani, care o urmăresc la orice pas. 

În urmă cu câteva luni, Lorena a anunțat că este însărcinată, iar vestea i-a luat prin surprindere pe fani. Aceasta i-a ținut la curent pe urmăritorii ei pe tot parcursul sarcinii, iar astăzi a anunțat că a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă! 

„Mulțumesc pentru toate mesajele! Azi noapte la ora 2:30 ne-am ținut minunea noastră în brațe pentru prima dată. Am adus pe lume o fetiță de 55cm și 3,6 kg, sănătoasă și frumoasă! Am reușit să nasc natural, am primit putere divină, după un travaliu extenuant. Nu am crezut că o să reușesc și probabil nici nu aș fi reușit fără oamenii de lângă mine care nu m-au lăsat să cedez. O să vă povestesc mai multe zilele viitoare, azi ne conectăm și recuperăm.”, a scris vedeta pe InstaStory.

Alături de mesaj, a publicat și prima imagine de după naștere, unde se poate observa mânuța bebelușului. 

VEZI ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS IMAGINEA

Cum a anunțat Lorena Șerban că este însărcinată

Lorena Șerban a anunțat că este însărcinată, chiar în ziua în care a împlinit 25 de ani. Aceasta a postat pe Instagram un videoclip emoționant în care i se poate observa burtica de gravidă, dar și un mesaj care i-a impresionat pe fani:

„23 de săptămâni, pe 23 ianuarie ?
Credeam că știu cum se simte iubirea necondiționată.
Iubire simt și am simțit în fiecare zi, pentru părinții mei, pentru persoana pe care am ales-o să îmi fie alături o viață și chiar și pentru propria-mi persoană.
Dar tu, suflet mic ce crești în pântecul meu, m-ai învățat deja o lecție. Odată cu vestea ta mi-a reapărut credința. Acum știu că există cineva acolo sus care ne ascultă dorințele si mișcă lucrurile în direcția în care este cel mai bine pentru noi. Ne-ai ales să îți fim părinți și îți suntem recunoscători veșnic și foarte entuziasmați să te cunoaștem.
Ai fost dorit și ești iubit. Necondiționat.”, a scris ea.


Sursă foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni