• PRO TV
  • EXCLUSIV Primele imagini de la botezul celui de-al treilea copil al Ecaterinei Ladin! Actrița a petrecut alături de colegii din „Las Fierbinți”

EXCLUSIV Primele imagini de la botezul celui de-al treilea copil al Ecaterinei Ladin! Actrița a petrecut alături de colegii din „Las Fierbinți”

EXCLUSIV Primele imagini de la botezul celui de-al treilea copil al Ecaterinei Ladin! Actrița a petrecut alături de colegii din „Las Fierbinți”

Fericire mare în familia Ecaterinei Ladin! Îndrăgita actriță din serialul fenomen „Las Fierbinți” a avut parte de o petrecere pe cinste odată cu botezul celui de-al treilea băiat.

Gallery

Actrița care o interpretează pe Dalida în „Las Fierbinți” a fost înconjurată de aproape toți colegii din serial, de familia din Chișinău și cea din București, iar petrecerea a ținut până dimineață.

La botezul micuțului au participat aproape 100 de invitați, iar atmosfera a fost întreținută de trupa Provincialii.

Ecaterina Ladin ne-a povestit, în exclusivitate, că Roman Cassian avut 6 perechi de nași pentru acest eveniment special din viața lui și că a fost extrem de cuminte în biserică. (Vezi imagini în GALERIA FOTO de mai sus)

Ecaterina Ladin a ales un nume special pentru mezin

Ecaterina Ladin este o femeie împlinită atât pe plan profesional, cât și personal. Pe lângă cariera de succes, actrița are și o familie numeroasă, așa cum și-a dorit întotdeauna.

Actrița a născut în 11 decembrie un băiețel perfect sănătos. Aceasta și soțul ei, Laurențiu Ladin, mai au tot doi băieți: pe Theodor (3 ani) și pe Marcu (8 ani).

Ecaterina a decis ca mezinul familiei să poarte două prenume. Unul dintre ele este cel al nașului, iar cel de-al doilea se afla pe listă încă de la primul băiețel. Prin urmare, micuțul a fost botezat Roman Cassian.

Fotografii: Instagram/ Arhivă personală

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni