• PRO TV
  • Ecaterina Ladin a născut al treilea copil. „Am intrat în 2024 fericită, împlinită și cu multă recunoștință”

Ecaterina Ladin a născut al treilea copil. „Am intrat în 2024 fericită, împlinită și cu multă recunoștință”

Ecaterina Ladin a născut al treilea copil. „Am intrat în 2024 fericită, împlinită și cu multă recunoștință”

Ecaterina Ladin a născut un băiat la finalul anului 2023. Actrița, cunoscută pentru rolul Dalidei din „Las Fierbinți”, a postat prima imagine cu bebelușul ei, împărtășindu-și bucuria cu prietenii și cu fanii care o urmăresc pe rețelele sociale.

Când eram mică, la noi în casă de sărbători tot timpul era multa lume, mai ales mulți copii, dar niciodată nu mi-am imaginat că și atunci când voi fi mare familia pe care mi-am construit-o va fi la fel de numeroasă! Mulțumesc 2023 pentru încă o minune venită în viața noastră: a treia! Am intrat în 2024 fericită, împlinită și cu multă recunoștință pentru toți doctorii ce au ajutat la venirea pe lume a băiețelului nostru”.

Ecaterina Ladin a ținut să le mulțumească în mod special medicilor: 

„Vă mulțumesc pentru empatia, dragostea și profesionalismul dumneavoastră. Încă o experiență fără cusur la @Spitalul Universitar de urgentă Elias. La cât de tare mi-a plăcut parca v-aș mai “ vizita” o dată!? La mulți ani, oameni minunați!”, a scris ea. 

Ecaterina Ladin este căsătorită cu Laurențiu Ladin, alături de care mai are încă doi băieți absolut superbi. Ea a povestit despre viața ei de familie în emisiunea Vorbește Lumea. Iată ce spunea despre Marcu (8 ani) și Petru Theodor (2 ani). 

Ecaterina Ladin a mărturisit că a dormit cu cei mici în același pat, pentru că trebuia să se trezească de mai multe ori pe noapte (n.r. când Petru avea 1 an). Actrița spune că atunci când se întoarce de la filmări, tot timpul și-l dedică activităților cu copiii. 

„Mai multe griji. Nici noaptea nu te odihnești. Te gândești: a luat suzeta, nu s-a întors în jurul gâtului, ăla nu a pus piciorul pe ăsta mic, e cu fața în pernă sau între perne? Și deschizi ochii să vezi. Nu mai ai liniștea aia că totul e ok”. 

Într-un interviu, Ecaterina Ladin a dezvăluit că, în calitate de mămică, este și blândă și severă. Ea încearcă să fie fermă și consecventă atunci când vine vorba despre educația celui mic. ”Sunt o mamă înțelegătoare. Sunt și dură, dacă am spus nu, atunci așa a rămas”, spune actrița. 

Ecaterina Ladin a împlinit 40 de ani pe 27 februarie, iar prezentatorul Cătălin Măruță i-a făcut o surpriză de zile mari! Vezi momentul emoționant aici

Sursă foto: Facebook, Instagram: Ecaterina Ladin 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni