• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Ecaterina Ladin: "O iei razna și e normal să o iei razna! Am avut o sarcină medical perfectă, doar că gândurile mele nu mai erau așa cum ar trebui să fie"

Ecaterina Ladin: "O iei razna și e normal să o iei razna! Am avut o sarcină medical perfectă, doar că gândurile mele nu mai erau așa cum ar trebui să fie"

Ecaterina Ladin, în vârstă de 40 de ani, a devenit mamă pentru a treia oară, la final de an 2023.

Cea care îi dă viață Dalidei din „Las Fierbinți” a adus pe nume un băiețel și mai are doi copii. Cu sinceritate, a povestit la Vorbește lumea:

"Am văzut serialul Griselda cu bebele în brațe! Cum să fac, văd serialele la trei noaptea. S-au schimbat multe! Faci mult mai multe lucruri într-un timp foarte scurt. Este aglomerat, am venit la voi să mă odihnesc. (...) Nu mai am timp nici să gptesc, iau clătitele la pachet. (...)"

Ecaterna Ladin: "O iei razna și e normal să o iei razna"

"O iei razna și e normal să o iei razna, e normal să nu dormiți, e normal să plângeți, dar când vezi dragostea pe care o primești...Vezi zâmbetul, începe să zâmbească și să gângurească, e un leac că nu mai ai timp pentru meseria pe care o faci, în cazul meu. (...) Am avut o sarcină medical perfectă, doar că gândurile mele nu mai erau așa cum ar trebui să fie. Am fost mai tristă, plângeam din orice. Mă gândeam că de ce fac asta, că dacă o să fiu o mamă bună, că nu știu dacă mă descurc cu doi, dar cu trei."

Gallery

Ecaterina Ladin este căsătorită cu Laurențiu Ladin, alături de care are acum trei băieți, cel mai mare de opt ani și cel mai mic de câteva luni.

FOTO: CAPTURĂ VORBEȘTE LUMEA 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni