• PRO TV
  • Mama lui Erik Ștefoi, mesaj sfâșietor pe rețelele sociale. Elevul de 17 ani dorea să-și plimbe colegii cu mașina, dar și-a pierdut viața într-un accident

Mama lui Erik Ștefoi, mesaj sfâșietor pe rețelele sociale. Elevul de 17 ani dorea să-și plimbe colegii cu mașina, dar și-a pierdut viața într-un accident

Mama lui Erik Ștefoi, mesaj sfâșietor pe rețelele sociale. Elevul de 17 ani dorea să-și plimbe colegii cu mașina, dar și-a pierdut viața într-un accident

Erik Ștefoi, în vârstă de 17 ani, elev al Colegiului Național „Andrei Mureșanu” din Bistrița, a murit în urma unui accident, în localitatea Petriș, marți, 21 mai. Mama tânărului nu se afla acasă în momentul când acesta a plecat cu mașina. Sfâșiată de durere, femeia a lăsat un mesaj pe rețelele sociale.

Gallery

​Erik era fiul cel mare al soților Lavinia și Gabi Ștefoi, cunoscuți șoferi de TIR din Bistrița, scrie presa locală. Când s-a petrecut accidentul, părinții nu se aflau în țară.  Ei erau plecați într-o cursă în Europa.
Din nefericire, salvatorii sosiți la locul accidentului nu au mai putut face nimic pentru băiatul de 17 ani. Alți șapte tineri au suferit traumatisme și au fost transportați la spital. 

După aflarea veștii, mama lui Erik a scris un mesaj pe pagina de socializare, adresându-se celor apropiați și prietenilor fiului ei. 

„Cu inima zdrobită vă anunț că puiul meu s-a dus la ceruri !
Pentru cei care doresc să îl mai vadă pentru ultima data vă așteptăm la Capela de pe strada Tărpiului . Priveghiul va avea loc în data de 23.05 de la ora 19. Înmormântarea în data de 24.05. de la ora 12”. 

Din spusele profesorilor, Erik era un elev cu rezultate foarte bune la învățătură. Băiatul era pasionat de mașini. El își obținuse permisul pentru categoria B1 la vârsta de 16 ani. Pe paginile de socializare ale părinților apar fotografii din vacanță, unde Erik conducea ATV-uri. În videoclipurile postate de tatăl său, acesta se arată foarte mândru de schemele pe care băiatul le realiza cu ATV-ul. 

La aflarea cuplitei vești, tatăl a scris „Nuuuuu” pe Facebook.

Erik Ștefoi era elev în clasa a X-a, profil economic, la Colegiul Național „Andrei Mureșanu” din Bistrița. În mașina pe care acesta o conducea se aflau colegi de clasă, unii din clasa a XI-a și un elev de la Colegiul Național „Liviu Rebreanu”.

În urma accidentului, două tinere au fost transportate la spitalele clinice de urgență pentru copii din Cluj-Napoca și Timișoara. Ele au suferit multiple traumatisme și fracturi, scrie timponline.roAlți cinci tineri au rămas internați la secțiile Chirurgie generală și ORL ale Spitalului Clinic Județean de Urgență Bistrița și în acest moment starea lor de sănătate este stabilă.

Sursă foto: Facebook 

Vezi și: 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni