• PRO TV
  • Miruna Pascu, atitudine șocantă la tribunal! Ce a făcut mama lui Vlad Pascu timp de o oră, pentru a scăpa de întrebările jurnaliștilor

Miruna Pascu, atitudine șocantă la tribunal! Ce a făcut mama lui Vlad Pascu timp de o oră, pentru a scăpa de întrebările jurnaliștilor

Miruna Pascu, atitudine șocantă la tribunal! Ce a făcut mama lui Vlad Pascu timp de o oră, pentru a scăpa de întrebările jurnaliștilor

Miruna Pascu a șocat pe toată lumea cu atitudinea ei de la tribunal! Femeia care i-a dat viață șoferului teribilist de la 2 Mai a făcut orice i-a stat în putință pentru a evita întrebările jurnaliștilor.

Gallery

​Au trecut nouă luni de când Vlad Pascu s-a urcat drogat la volan și a lovit cu mașina un grup de opt tineri, doi dintre ei pierzându-și viața pe loc în urma impactului puternic. Chiar dacă situația este cât se poate de clară, tânărul teribilist de la 2 Mai încă nu și-a primit sentința și este cercetat în continuare pentru comiterea infracțiunilor de conducere a unui vehicul sub influența substanțelor interzise, ucidere din culpă și fugă de la locul faptei. 

Vlad nu este singurul membru al familiei Pascu care are probleme cu legea. Părinții acestuia sunt, de asemenea, cercetați de DIICOT: Miruna se află în atenția procurorilor deoarece a încercat să șantajeze un martor din dosarul în care fiul ei este cercetat, iar Mihai pentru că anchetatorii au găsit în locuința lui un arsenal de arme.

Cei doi părinți s-au prezentat la Tribunal în cursul zilei de ieri, 21 mai 2024. Acolo, atitudinea lor a șocat pe toată lumea, deoarece au preferat să păstreze tăcerea, ba chiar să se ascundă de jurnaliști. Mihai Pascu, care de obicei era foarte vocal cu privire la situația copilului său, a stat zeci de minune pe holul instituției, însă a refuzat să răspundă la întrebările reporterilor.

„În principiu, nu aş vrea să mai comentez! De ce? Pentru că de fiecare dată când am comentat au ieşit alte situații...”, a declarat tatăl lui Vlad Pascu.

În timp ce Mihai Pascu păstra tăcerea în fața jurnaliștilor, Miruna Pascu s-a ascuns în baie timp de o oră, pentru a scăpa de posibilele întrebări ale acestora. Femeia care i-a dat viață șoferului teribilist de la 2 Mai a refuzat, pur și simplu, orice interacțiune cu reporterii. 

CITEȘTE ȘI:

Sursă foto: INQUAM PHOTOS/OCTAV GANEA, Facebook, Instagram, TikTok

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni