• Emisiuni
  • Survivor România
  • Survivor All Stars, 21 mai. Concurenții care au pierdut jocul de recompensă primesc ceva la care nu se așteptau niciodată! "Tremură carnea pe mine! Nu-mi vine să cred!"

Survivor All Stars, 21 mai. Concurenții care au pierdut jocul de recompensă primesc ceva la care nu se așteptau niciodată! "Tremură carnea pe mine! Nu-mi vine să cred!"

La cea mai frumoasă recompensă primită până acum în competițiile Survivor, câștigători sunt Zanni, TJ Miles și Iancu Sterp.

Andrei Ciobanu, Robert Moscalu și Sorin Pușcașu sunt mai supărați ca niciodată și unii nu știu cum să își mai opreasă lacrimile. Împăciuitor, Iancu Sterp îi spune lui Dan Pavel:

Să se bucure și ei dacă tot au venit persoanele dragi.

Domnu' Dan, mai îngăduitor ca oricând, anunță vestea cea mare:

Ei merg la recompensă, nu ai ce să îi faci. Pierzătorii însă vor primi fiecare câte trei minute să se bucure, să se reîncarce.

Bucuria e colosală pentru toți cei rămași în joc. Câștigătorii au acum inima mai ușoară, iar cei care au pierdut jocul de recompensă, dar au câștigat trei minute de neprețuit sunt extraordinar de emoționați.


Sorin Pușcașu: A fost greu, foarte greu să o văd după atâta timp, tremura carnea pe mine. Când am simțit că am pierdut, am zis că mor, că leșin, am zis că mă duc să tai toți palmierii ăia, nu ai voie să tai palmierii.

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL ATAȘAT ACESTUI MATERIAL

EDIȚIA INTEGRALĂ POATE FI URMĂRITĂ PE VOYO

FOTO: SURVIVOR ALL STARS

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni