• PRO TV
  • Ancuţa Popoviciu, judecătoarea din dosarul 2 Mai, va fi mutată la altă instanță! Ce se întâmplă cu dosarul lui Vlad Pascu

Ancuţa Popoviciu, judecătoarea din dosarul 2 Mai, va fi mutată la altă instanță! Ce se întâmplă cu dosarul lui Vlad Pascu

Ancuţa Popoviciu, judecătoarea din dosarul 2 Mai, va fi mutată la altă instanță! Ce se întâmplă cu dosarul lui Vlad Pascu

Judecătoarea Ancuța Popoviciu, cea care a întrebat la primul termen al procesului lui Vlad Pascu dacă una dintre victimele accidentului de la 2 Mai se află în sală, va fi transferată la altă instanță.

​Magistratul de la Judecătoria Mangalia a solicitat recent transferul la Judecătoria Constanța sau Judecătoria Sectorului 2.

Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a aprobat, marți, solicitarea judecătoarei de a se transfera la altă instanță.

CITEȘTE ȘI: 

Ioana Ancuța Popoviciu va fi mutată, la cererea ei, de la Judecătoria Mangalia, unde activează acum, la Judecătoria Constanța, începând din 1 iunie, potrivit Libertatea.

Prin urmare, judecătoarea renumită pentru gafele din sala de judecată nu se va mai ocupa de dosarul accidentului de la 2 Mai. Acesta va fi preluat de un alt magistrat, iar întreg dosarul ar putea fi reluat de la zero.

Cine este Ioana Ancuța Popoviciu

Ioana Ancuța Popoviciu este magistrat la Judecătoarea Mangalia încă din luna martie 2022, iar anul trecut, în luna mai, a fost sancționată disciplinar de Consiliul Superior al Magistraturii pentru „exercitarea funcției cu gravă neglijență”, potrivit stirileprotv.ro.

În privința studiilor, magistratul a absolvit Facultatea de Ştiinţe Juridice în domeniul Drept, specializarea Drept, Facultatea de Ştiinţe Juridice, Universitatea din Oradea și are un masterat în domeniul Drept, specializarea Drept privat, Facultatea de Ştiinţe Juridice, tot în Oradea.

Sursă foto: YouTube, Facebook, INQUAM PHOTOS/OCTAV GANEA

CITEȘTE ȘI

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni