• Emisiuni
  • Survivor România
  • Survivor All Stars, 21 mai. Cei care câștigă recompensa colosală au reacții neprevăzute! Cei care pierd nu se opresc din plâns: "Era TOT!... Mă simt un copil inutil!"

Survivor All Stars, 21 mai. Cei care câștigă recompensa colosală au reacții neprevăzute! Cei care pierd nu se opresc din plâns: "Era TOT!... Mă simt un copil inutil!"

Mama lui Iancu, prietenul lui Zanni, soția lui Robert, iubita lui TJ Miles, logodnicele lui Andrei și Sorin au bătut tot drumul până în Dominicană pentru a-i revedea pe cei pentru care au stat cu sufletul la gură atâtea luni.

Să îi întâlnească însă nu e atât de simplu. Concurenții trebuie să câștige o recompensă oferită în premieră pentru asta. Se duelează două echipe în acest sens, dar din șase câștigă trei. Norocoșii sunt Zanni, Iancu Sterp și TJ Miles. 

​Ceilalți trei au lacrimi în ochi și fac afirmații sfâșietoare. Andrei Ciobanu plânge de-a binelea și mărtuisește:

Domnu' Dan, este foarte, foarte greu la Survivor, uneori stau și mă gândesc câte lacrimi mai pot să scot din mine în competiția asta. Nu simt că am dezamăgit, dar simt că e cea mai dureroasă pierdere. Nu mi-a părut rău la nicio recompensă ca acum. Acum mă simt un copil inutil. Aș vrea să dau timpul înapoi și să îi las și pe ei să se bucure, că merită, dar să ne bucrăm și noi. Am vrut de două ori asta. Prima dată a fost cu mama mea, știu că nu se poate. E greu, e foarte greu.

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL ATAȘAT ACESTUI MATERIAL

EDIȚIA INTEGRALĂ POATE FI URMĂRITĂ PE VOYO

FOTO: SURVIVOR ALL STARS

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni