• PRO TV
  • Detalii cutremurătoare au ieșit la iveală în urma accidentului din județul Vaslui în care au murit trei tineri. Ionela și George urmau să se căsătorească, iar Irinel trebuia să fie cavalerul lor de onoare

Detalii cutremurătoare au ieșit la iveală în urma accidentului din județul Vaslui în care au murit trei tineri. Ionela și George urmau să se căsătorească, iar Irinel trebuia să fie cavalerul lor de onoare

Detalii cutremurătoare au ieșit la iveală în urma accidentului din județul Vaslui în care au murit trei tineri. Ionela și George urmau să se căsătorească, iar Irinel trebuia să fie cavalerul lor de onoare

Trei tineri prieteni și-au pierdut viața duminică, pe DN 24 spre Vaslui, după ce motociclete lor s-au izbit de o mașină care circula din sens opus. Ionela Bercea și George Vâlcu se aflau pe una dintre cele două motociclete. Cavalerul lor de onoare, Irinel Sacu, conducea în urma lor.

Ionela (25 de ani) și George (29 de ani) formau un cuplu de câțiva ani și urmau să se căsătorească la începutul verii. Prietenul lor, care și-a pierdut și el viața în accident, trebuia să fie cavalerul lor de onoare. Conform martorilor, la un moment dat, Irinel Sacu ar fi intenționat să depășească viitorii miri, în condițiile în care șoseaua urca în pantă, apoi urma o curbă la stânga. În același timp, o tânără de 19 de ani, din Codăești, care conducea un Audi A3, a apărut de după curbă. Motorul pe care se afla Irinel a intrat frontal în maşina care venea din sensul opus. Şoferiţa, de 19 ani, s-a speriat şi a pierdut controlul volanului, ajungând pe contrasens. În urma impactului, airbagurile autoturismului s-au deschis, astfel că șoferița nu a mai avut vizibilitate. Cea de-a doua motocicletă s-a izbit pe lateralul mașinii. 

Gallery

Cei doi tineri îndrăgostiți fuseseră la Iași, împreună cu mai multe rude, pentru cumpărături de nuntă și se îndreptau spre Galați. Rudele se aflau într-un autoturism, care circula în spatele tinerilor aflați pe motociclete. Benzina scursă din rezervoarele motocicletelor s-a aprins, provocând un incendiu în zonă.

La faţa locului au sosit mai multe echipaje de salvare, dar şi un elicopter SMURD. Din păcate, pentru cei trei motociclişti, medicii nu au mai putut face nimic ca să îi salveze.

Au fost efectuate manevre de resuscitare în cazul celor 3 persoane găsite în stop cardiorespirator, însă victimele nu au răspuns pozitiv acestor manevre, astfel că medicii au declarat decesul a doi motociclişti cu vârste de 29, respectiv 35 de ani, precum şi decesul unei femei în vârstă de 25 de ani”, a declarat Marius Stanciu de la ISU Vaslui la un post de televiziune.


Ana Maria, soția lui Irinel, este devastată de durere. „Nu m-ai învățat să trăiesc fără tine”, a scris femeia pe pagina de socializare, potrivit bzi.ro.

Tânăra de 19 ani, care conducea mașina, a scăpat doar cu câteva răni. Medicii de la Spitalul „Sf. Spiridon” au externat-o și i-ua recomandat un consult la Spitalul de Neurochirurgie.

„Cred că este în stare bună. A avut câteva contuzii faciale, torace și genunchi. De la noi a plecat la Neurochirurgie pentru consult de specialitate”, a declarat prof.dr. Diana Cimpoeșu, medic-șef UPU-SMURD Iași, potrivit ziaruldeiasi.ro

Sursă foto: Facebook 

Vezi și: 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni