• PRO TV
  • Imagini sfâșietoare de la parastasul lui Mădălin, tânărul care a murit în Olt după ce și-a prins iubita cu un alt băiat

Imagini sfâșietoare de la parastasul lui Mădălin, tânărul care a murit în Olt după ce și-a prins iubita cu un alt băiat

Imagini sfâșietoare de la parastasul lui Mădălin, tânărul care a murit în Olt după ce și-a prins iubita cu un alt băiat

Au trecut deja 40 de zile de când Mădălin Paul Păduran s-a stins din viață, într-un accident cumplit desfășurat în Olt. Familia acestuia a mers la cimitir pentru a-i aduce un ultim omagiu.

Gallery

​Mădălin Paul Păduran este tânărul care a murit în Olt după ce a aflat de la un apropiat că iubita lui, Narcisa, l-a înșelat cu un alt bărbat. Orbit de furie, tânărul de 23 de ani s-a dus să vadă cu ochii lui ce se întâmplă, ajungând să îi urmărească pe cei doi cu mașina. Inițial, polițiștii au crezut că a avut loc o întrecere, însă adevărul era altul.

Bărbatul a gonit cu o viteză peste 200 km/h și s-a izbit de un copac aflat la marginea drumului. Deși echipajele de salvare s-au deplasat la fața locului în timp record, pentru tânărul de 23 de ani nu s-a mai putut face nimic.

Astăzi, la 40 de zile de la întâmplarea tragică, familia acestuia a mers la cimitir pentru a-i face lui Mădălin o slujbă de pomenire. La tristul eveniment nu s-a prezentat Narcisa, lucru care a stârnit un val de revoltă pe internet.

@marycirmaci

♬ sonido original - Mary Cirmaci

„Deja toți l-au uitat pe Mădălin”, „Dar Narcisa unde este? Gata, a și uitat de el”, „Unde sunteți toți, bă?! Ce prieteni sunteți, bă?! Ați uitat de el, gata!”, „Și încă odată se dovedește că singurii care îți vor fi alături și înainte și după moarte, va fi doar familia, unde sunt toți prietenii?”, „Narcisa nu a fost la pomana de 40 de zile?”, sunt doar câteva dintre comentariile care au apărut la videoclipul postat pe TikTok, de la pomenirea de 40 de zile a lui Mădălin Păduran. 

​Sursă foto: Facebook, TikTok

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni