• PRO TV
  • Narcisa, fosta iubită a lui Mădălin Paul Păduran, este însărcinată?! Imaginea care a împărțit internetul în două: „Mamă, suntem bogați!”

Narcisa, fosta iubită a lui Mădălin Paul Păduran, este însărcinată?! Imaginea care a împărțit internetul în două: „Mamă, suntem bogați!”

Narcisa, fosta iubită a lui Mădălin Paul Păduran, este însărcinată?! Imaginea care a împărțit internetul în două: „Mamă, suntem bogați!”

Narcisa, fosta iubită a lui Mădălin Paul Păduran, a postat pe rețelele de socializare o imagine care i-a revoltat pe urmăritori. Aceasta a dat de înțeles că ar fi însărcinată, iar comentariile oamenilor nu au întârziat să apară.

Gallery

​Mădălin Paul Păduran este tânărul de 23 de ani care și-a pierdut viața într-un tragic accident, provocat din cauza geloziei. Băiatul a văzut-o pe iubita sa, Narcisa, alături de altcineva și a gonit cu o viteză de peste 200 km/h, pentru a-i prinde din urmă pe aceștia. Din păcate însă, într-un moment de neatenție, a pierdut controlul volanului și s-a izbit cu putere într-un copac, impactul fiind unul fatal. 

Imediat după tragedie, oamenii au început să lase un val de reacții negative la adresa Narcisei, învinovățind-o atât de infidelitate, cât și de moartea lui Mădălin Paul Păduran. Mai mult decât atât, între familia acesteia și a tânărului s-a iscat un scandal monstru, deoarece Narcisa a cerut internauților bani pentru înmormântarea fostului ei iubit, însă nu i-a trimis familiei îndurerate. 

​Narcisa este însărcinată?! Imaginea care a stârnit revoltă în mediul online

Zilele trecute, Narcisa a publicat pe TikTok o postare care a împărțit internetul în două. Aceasta a afișat în mediul online o imagine cu o ecografie a unui bebeluș și textul: „Mamă, uite, suntem bogați!”. Oamenii au presupus că fosta iubită a lui Mădălin ar fi însărcinată și i-au lăsat o multitudine de comentarii:

„Doamne ferește!” // „Al cui e copilul?” // „Ți se pare normal?” // „Felicitări! Sarcină ușoară”, sunt daor câteva dintre comentariile primite de tânără.

​Până în acest moment fata nu a declarat nimic despre presupusa sarcină.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni