• PRO TV
  • Narcisa, la un pas de a face un gest necugetat, la o săptămână de la înmormântarea lui Mădălin Paul Păduran! Mesajul tinerei i-a speriat pe internauți: „Nu mai pot!”

Narcisa, la un pas de a face un gest necugetat, la o săptămână de la înmormântarea lui Mădălin Paul Păduran! Mesajul tinerei i-a speriat pe internauți: „Nu mai pot!”

Narcisa, la un pas de a face un gest necugetat, la o săptămână de la înmormântarea lui Mădălin Paul Păduran! Mesajul tinerei i-a speriat pe internauți: „Nu mai pot!”

A trecut mai bine de o săptămână de când Mădălin Paul Păduran a fost înmormântat, însă iubita lui încă nu poate să depășească pierderea suferită. Narcisa a spus pe TikTok că este foarte aproape de a face un gest necugetat, iar fanii au rămas absolut șocați de declarațiile tinerei.

Gallery

​Mădălin Paul Păduran s-a stins din viață în urmă cu aproximativ două săptămâni, după ce și-a prins iubita cu un alt băiat. Tânărul de 23 de ani s-a urcat nervos la volanul mașinii sale și a gonit pe șosele cu peste 200 km/h, pentru a-l prinde pe presupusul amant. Din păcate însă, într-un moment de neatenție, s-a izbit puternic într-un copac, iar impactul a fost fatal.

După deces, Narcisa a primit o serie de mesaje negative, dar și acuzații de vinovăție pentru moartea lui Mădălin. Cu toate că oamenii o blamează pentru infidelitatea de care a dat dovadă, tânăra se arată extrem de afectată de ceea ce a pățit fostul ei partener de viață. 

Pe rețelele de socializare, Narcisa a postat un videoclip pe fundalul căruia răsunau versuri triste, despre moarte. Aceasta a scris și un mesaj: „Încă puțin și o să-mi dedicați și mie melodia asta”. De asemenea, în descrierea postării Narcisa a mai scris și: „Nu mai pot. Scuze”.

​Se pare că valul de ură primit în online și moartea lui Mădălin au afectat-o extrem de tare pe tânără.

Sursă foto: Facebook, TikTok

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni