• PRO TV
  • Narcisa, iubita lui Mădălin Paul Păduran, și-a făcut un tatuaj în amintirea tânărului de 23 de ani care a murit în accidentul din Olt

Narcisa, iubita lui Mădălin Paul Păduran, și-a făcut un tatuaj în amintirea tânărului de 23 de ani care a murit în accidentul din Olt

Narcisa, iubita lui Mădălin Paul Păduran, și-a făcut un tatuaj în amintirea tânărului de 23 de ani care a murit în accidentul din Olt

Narcisa nu își poate scoate din minte amintirea lui Mădălin, tânărul de 23 de ani care a murit în accidentul din Olt, în timp ce gonea pe șosele cu peste 200 km/h. Fata și-a făcut un tatuaj pe mână, care să o țină veșnic alături de cel care i-a fost partener de viață.

Gallery

​Mădălin Paul Păduran este tânărul de 23 de ani care a murit după ce a pornit într-o urmărire periculoasă, pentru a-l prinde pe amantul iubitei sale. Într-un moment de neatenție, băiatul a pierdut controlul volanului și s-a izbit cu putere într-un copac, iar impactul a fost unul fatal. Imediat după tragedie, oamenii au început să o acuze pe Narcisa de infidelitate și să o învinovățească pentru moartea lui Mădălin. 

La mai bine de o săptămână de la înmormântare, Narcisa nu și-l poate scoate din minte pe Mădălin. Tânăra care i-a fost iubită și-a tatuat pe mână numele lui, alături de numărul de înmatriculare al mașinii: OT.07.PXM. 

La scurt timp după ce a ieșit din salonul de tatuaje, Narcisa a postat pe TikTok imaginile cu tatuajul și a scris un mesaj alături de ele: 

”Vei rămâne veșnic în inima mea, suflet frumos. MADA – OT.07.PXM. Mădă, de aici nu te poate scote nimeni”, este mesajul Narcisei.

După ce imaginile s-au viralizat, oamenii au fost extrem de revoltați. Aceștia o acuză pe Narcisa de ipocrizie și susțin că ar trebui să îi fie rușine pentru ceea ce a provocat:

„Nu ți-e rușine?” // „Mai bine stăteai lângă el când era în viață!” // „Doamne ferește!” // „Ești o ipocrită”

VEZI ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS CUM ARATĂ TATUAJUL NARCISEI

Sursă foto: Facebook, TikTok

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni