• PRO TV
  • Horoscop zilnic 25 aprilie 2024. Săgetătorii obțin avantaje financiare, Gemenii iau decizia dacă se să despartă sau nu de persoana iubită

Horoscop zilnic 25 aprilie 2024. Săgetătorii obțin avantaje financiare, Gemenii iau decizia dacă se să despartă sau nu de persoana iubită

Horoscop zilnic 25 aprilie 2024. Săgetătorii obțin avantaje financiare, Gemenii iau decizia dacă se să despartă sau nu de persoana iubită

Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de joi, 25 aprilie 2024.

Berbec

Începând de azi, Mercur, planeta comunicării, revine la mișcarea directă, după o perioadă de trei săptămâni, în care ți-a răscolit toate planurile personale. Dacă ai reușit să-ți spui nemulțumirile și să clarifici situația în cadrul relației, dar și-n parteneriatele profesionale, acum este momentul să iei decizii și să acționezi.

Taur

După trei săptămâni, în care Mercur ți-a răscolit universul interior, începând de astăzi, planeta comunicării își reia mișcarea directă prin zodia Berbec. Ți-ai revizuit planurile și acum vei putea să vezi mai clar o direcție și să iei decizii, fără să-ți mai fie teamă să te răzgândești.

Gemeni

După trei săptămâni în care ți-ai reevaluat sentimentele față de o persoană, dar și modul în care decurge relația, Mercur, guvernatorul tău, revine la mișcarea directă și vei putea să iei decizii, să-ți dai seama dacă relația în care te afli are potențial/ perspective reale sau dacă ești pregătit să renunți.

Rac

Mercur, astrul comunicării, revine de astăzi la mișcarea directă prin sectorul carierei și imaginii după trei săptămâni în care a încurcat lucrurile, te-ai înțeles mai greu cu superiorii și cu cei cu care lucrezi. De asemenea, ai avut timp să-ți revizuiești planurile profesionale și obiectivele pe termen lung. Dacă ai primit oferte de lucru, acum știi clar ce ai de făcut, dacă vrei sau nu să faci o schimbare.

Leu

Începând de astăzi, Mercur, planeta comunicării, revine la mișcarea directă prin sectorul convingerilor, credințelor, studiilor, dezvoltării și lărgirii orizonturilor cunoașterii. Au fost trei săptămâni de reevaluare a proiectelor privind direcția profesională și ai reușit să rezolvi o serie de chestiuni birocratice.

Fecioară

Mercur, guvernatorul tău, revine la mișcarea directă, de astăzi, prin sectorul intereselor financiare și al banilor/bunurilor deținute la comun cu partenerul sau alte persoane din familie. După o perioadă de trei săptămâni, în care ți-ai reevaluat situația financiară, acum poți vedea mai clar cum să gestionezi finanțele. De asemenea, și planul relațiilor intime, profunde, a fost răscolit cu scopul să te reconectezi cu partenerul de cuplu.

Balanță

Mercur, planeta comunicării, revine la mișcarea directă, de astăzi, prin sectorul relațiilor, pe care le-a răscolit, timp de trei săptămâni, cu scopul să se rezolve anumite nemulțumiri. S-au reluat discuții, care au clarificat anumite chestiuni din relație. Și relațiile profesionale au fost reevaluate și acum se pot încheia contracte sau să se ajungă la înțelegeri noi.

Scorpion

Începând de astăzi, Mercur, planeta comunicării, revine la mișcarea directă prin casa muncii și sănătății. Ți-ai reevaluat proiectele profesionale și ai încercat să clarifici anumite aspecte financiare timp de trei săptămâni și acum lucrurile încep să se miște, să acționezi, dar să ai și rezultate.

Săgetător

Începând de astăzi, Mercur, planeta comunicării, revine la mișcarea directă, după trei săptămâni, în care ți-ai analizat sentimentele, planul amoros, relația cu persoana iubită, cu copiii. Dacă ai reluat un proiect personal, în care-ți poți exprima creativitatea, vei reuși să obții și avantaje financiare.

Capricorn

Sectorul familiei, spațiului de locuit, patrimoniului și relațiilor cu familia a fost reevaluat timp de trei săptămâni. Odată cu revenirea lui Mercur, planeta comunicării, la mișcarea directă, de astăzi, lucrurile par să reintre în normal, după ce ai clarificat o situație conflictuală.

Vărsător

Sectorul comunicării, gândirii, învățării și interacțiunii cu ceilalți a fost reevaluat timp de trei săptămâni. Odată cu revenirea lui Mercur la mișcarea directă, de astăzi, se reia dialogul și negocierile, dar într-o altă abordare, mult mai îmbunătățită.

Pești

Mercur, planeta comunicării, revine mișcarea directă, de astăzi, prin casa banilor, unde adus o revizuire a planurilor privind administrarea cheltuielilor, în ultimele trei săptămâni, dar și a valorii și stimei de sine. S-au clarificat anumite situații de natură financiară, iar în ce te privește, ai căpătat mai multă încredere în forțele proprii.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni