• PRO TV
  • Scandal între familia lui Mădălin Paul Păduran, băiatul mort în accidentul din Olt și iubita acestuia! Ce acuzații dure își aduc unii altora: „Înmormântarea a fost făcută de mine!”

Scandal între familia lui Mădălin Paul Păduran, băiatul mort în accidentul din Olt și iubita acestuia! Ce acuzații dure își aduc unii altora: „Înmormântarea a fost făcută de mine!”

Scandal între familia lui Mădălin Paul Păduran, băiatul mort în accidentul din Olt și iubita acestuia! Ce acuzații dure își aduc unii altora: „Înmormântarea a fost făcută de mine!”

A izbucnit un adevărat scandal între familia lui Mădălin Paul Păduran și iubita acestuia, Narcisa, la doar câteva zile de la înmormântare! Tatăl băiatului mort în accidentul din Olt primește acuzații grave de la tânăra care l-a făcut pe băiat să se urce nervos la volan.

Gallery

​Mădălin Paul Păduran este tânărul care și-a găsit sfârșitul într-un mod tragic. Acesta și-a văzut iubita în mașina altui băiat, s-a urcat nervos la volan și a condus cu peste 200km/h pentru a-l prinde din urmă. Din păcate însă, într-un moment de neatenție a pierdut controlul volanului și s-a izbit cu mașina într-un copac. Impactul a fost atât de puternic încât tânărul de 23 de ani a murit pe loc.

Au trecut doar câteva zile de la înmormântarea lui Mădălin Paul Păduran, iar conflictele deja au început să apară. Părinții băiatului care și-au pierdut fiul în accident primesc acuzații grave de la iubita acestuia, Narcisa.

Tânăra din cauza căruia băiatul s-a urcat nervos la volan și-a deschis un cont de donații, unde oamenii i-au donat sume considerabile pentru înmormântarea lui Mădălin. Din păcate, banii strânși nu au ajuns la familia tânărului, ci au fost păstrați de Narcisa:

”Bună ziua,țin să vă anunț în calitate de părinte al lui Madalin Paul care a decedat în accident că în contul deschis de doamna Sanda Modringa fara solicitarea noastră si fara sa vrem a creat acest cont pentru a strânge bani pentru Mădălin,acești bani care nu au ajuns nici până în ziua de azi la noi,ea folosindu se de această situație neplăcută si profitând de durerea noastră cât și de el,Imi pare rau pentru cei care au donat bani in acel cont crezând că ajung la noi”, a scris tatăl lui Mădălin.

CITEȘTE ȘI:

​Pe de altă parte, Narcisa susține că ea s-a ocupat de tot ce a însemnat înmormântarea și că banii au fost folosiți pentru a-l conduce pe Mădălin pe ultimul drum.

„Bună ziua , țin să vă anunț , ca aș vrea ca părinți lui Madalin, să justifice ca ei au contribuit cu ceva la înmormântarea băiatului lor ! Dacă nu o să justific eu ca înmormântarea a fost făcută de mine, tot ce conține o înmormântare, haine , mâncare , tron , etc! Vreau să fim corecți , dacă nu revin eu cu dovezi!”, a scris Narcisa, pe rețelele de socializare.
Sursă foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni