• PRO TV
  • Iubita lui Mădălin Paul Păduran, gest cutremurător în Biserică. Ce a făcut Narcisa lângă sicriu, fără să știe că este filmată: „Voi nu observați?”

Iubita lui Mădălin Paul Păduran, gest cutremurător în Biserică. Ce a făcut Narcisa lângă sicriu, fără să știe că este filmată: „Voi nu observați?”

Iubita lui Mădălin Paul Păduran, gest cutremurător în Biserică. Ce a făcut Narcisa lângă sicriu, fără să știe că este filmată: „Voi nu observați?”

Mădălin Paul Păduran a fost condus pe ultimul drum! La înmormântare și-a făcut apariția și Narcisa, tânăra care l-a făcut pe acesta să se urce nervos la volanul mașinii sale și să conducă cu peste 200km/h.

Gallery

​Lacrimi și suspine la înmormântarea lui Mădălin Paul Păduran, tânărul care și-a pierdut viața în urmă cu câteva zile, din cauza unui exces de furie. Băiatul în vârstă de 23 de ani și-a văzut iubita alături de un alt băiat, nu a suportat durerea și a condus cu peste 200 km/h pentru a-i prinde din urmă. Din păcate însă, într-un moment de neatenție, s-a izbit într-un copac și a murit pe loc. 

La ceremonia de înmormântare au participat zeci de persoane, care și-au dorit să își ia rămas bun de la cel care le-a fost prieten. De la eveniment nu a lipsit iubita acestuia, Narcisa, care a petrecut minute în șir lângă sicriul cu trupul neînsuflețit al lui Mădălin. 

În timpul slujbei de înmormântare, în Biserică, Narcisa a fost filmată fără să știe. Aceasta l-a pupat pe băiat, a aprins mai multe lumânări și a plâns în hohote. 

@serialepovesti

♬ Sad Music - Max-Music

În secțiunea de comentarii, internauții s-au împărțit în două tabere, cei care nu cred deloc în lacrimile sale și cei care o compătimesc.

„A plâns în biserică, l-a pupat după slujbă și a plâns. Și ea are suflet, are inimă, poate că atunci și-a dat seama că a greșit...”, „Ea și-a dat seama prea târziu că el o iubea cu adevărat.”, „A început să plângă. Voi nu observați?”, sunt câteva dintre comentarii.

Foto: TiKTok, Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni