• PRO TV
  • Andra și The Motans au lansat videoclipul piesei „Înapoi în viitor”. Cum arată Denis Roabeș în rolul unui bărbat în etate

Andra și The Motans au lansat videoclipul piesei „Înapoi în viitor”. Cum arată Denis Roabeș în rolul unui bărbat în etate

Andra și The Motans au lansat videoclipul piesei „Înapoi în viitor”. Cum arată Denis Roabeș în rolul unui bărbat în etate

Așteptarea fanilor a luat sfârșit. Pe 16 aprilie, Andra și The Motans au lansat videoclipul piesei „Înapoi în viitor”, care a înregistrat deja un succes răsunător la radiourile din țară.

Pentru a intra în rolul unui bărbat în etate, Denis Roabeș a trecut printr-o transformare uimitoare. Machiajul realizat de Yasmin Awad l-a făcut să pară un domn în vârstă șarmant. 

"Înapoi în viitor" a fost compusă de The Motans, Mario Fresh și Paul Iorga, care s-a ocupat și de partea de producție. Versurile descriu o iubire care traversează timpul și spațiul.

Gallery

​Fanii au reacționat imediat cu mesaje de apreciere pe YouTube și pe paginile de socializare: 

„Doamne, ce frumos e videoclipul. Felicitări!”; „Superbă piesa, superbă colaborarea! Magie pe note! Vocea Andrei... vocea pură, autentică care mângâie sufletul”; „O melodie foarte frumoasă. Felicitări amândurora pentru vocile minunate pe care le aveți. Un videoclip superb”. 

Andra este una dintre cele mai îndrăgite interprete din România. A debutat în industria muzicală la vârsta de 15 ani și și-a consolidat ulterior cariera cu hituri care au cucerit inimile publicului. Ea preferă să cânte o varietate de genuri muzicale precum pop, dance și muzică populară.

The Motans este unul dintre cele mai de succes proiecte muzicale din ultimii ani. Debutând în 2016 cu piesa „Versus”, artistul a ajuns repede la inima publicului, prin hituri precum „Weekend”, „Poem”, „Jackpot”, „August” sau „Înainte să ne fi născut”. Lansările sale ocupă constant topurile radio, primele sale două albume, “My Gorgeous Drama Queen (2018)” și “My Rhythm & Soul (2020)” s-au vândut în mii de exemplare, iar cel de-al treilea, “Great Expectations”, este ascensiune. Colaborările cu Andra, Irina Rimes, Delia, Deliric s-au bucurat de susținerea fanilor, dar și de cea a radiourilor.

În cadrul mai multor interviuri, artistul a povestit că înainte de a-și începe cariera muzicală, a visat doar motani și pisici în fiecare noapte timp de șapte ani. Când a început să cânte, aceste vise au dispărut și, din acest motiv, și-a ales numele The Motans

Sursă foto: captură video YouTube, Instagram/ Andra 

Vezi și: 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni