• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Rogue, magicianul din New York care te lasă mut de uimire. Andra a fost invitată pe scenă pentru a asista la un număr periculos

Rogue, magicianul din New York care te lasă mut de uimire. Andra a fost invitată pe scenă pentru a asista la un număr periculos

Rogue are 54 de ani și vine din New York. Magicianul a venit cu un număr plin de surprize la Românii au talent. Andra a avut curajul să-l ajute la realizarea trucului periculos.

Gallery

​Când avea 6 ani, Rogue a urmărit la televizor un spectacol c  David Copperfield și a fost captivat de magie. A început să facă cercetări și și-a implorat părinții și bunicii să-i cumpere kit-uri de magie, în fiecare an de ziua lui și de Crăciun.

Rogue se declară, cu siguranță, autodidact. A mers la bibliotecă pe la vârsta de 6-7 ani și a împrumutat toate cărțile despre magie, le-a studiat de la prima la ultima pagină și a încercat să pună imediat în aplicare tot ce a învățat.

Pe când avea 12 ani, Rogue a fost diagnosticat cu pneumonie, iar medicii îi dădeau doar 10% șanse de supraviețuire. Acel moment l-a făcut să trăiască fiecare zi din plin si să își dorească și mai mult să devină magician.

Cel mai mare vis al său este să călătorească în jurul lumii cu show-ul său și să fie o sursă de inspirație pentru toți oamenii care îl urmăresc.

 

Vezi momentul integral mai sus.

Emisiunea poate fi urmărită în avans pe VOYO

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni