• PRO TV
  • Presupusul amant al Narcisei, prima reacție după ce Mădălin Paul Păduran a murit în timp ce îl urmărea cu mașina. Ce a avut de spus băiatul: „A murit din prostia lui”

Presupusul amant al Narcisei, prima reacție după ce Mădălin Paul Păduran a murit în timp ce îl urmărea cu mașina. Ce a avut de spus băiatul: „A murit din prostia lui”

Presupusul amant al Narcisei, prima reacție după ce Mădălin Paul Păduran a murit în timp ce îl urmărea cu mașina. Ce a avut de spus băiatul: „A murit din prostia lui”

O tragedie fără margini a avut loc pe DN54, în apropiere de satul Deveselu! Mădălin Paul Păduran, un tânăr în vârstă de 23 de ani a murit într-un accident, după ce mașina în care se afla s-a izbit puternic de un copac. Acesta se grăbea să o urmărească pe iubita lui, care se afla într-un alt autoturism cu un alt bărbat.

Gallery

​Mădălin Paul Păduran este tânărul de 23 de ani care și-a pierdut viața într-un tragic accident, în județul Olt. Băiatul s-a urcat furios la volan, după ce a văzut-o pe iubita lui alături de alt băiat și a gonit cu o viteză foarte mare, pentru a-i prinde din urmă pe aceștia. Acum, la câteva zile de la înmormântare, presupusul amant a vorbit public despre tragedie. 

Potrivit unui post TV, presupusul amant al Narcisei a declarat că tânăra încheiase orice legătură cu Mădălin și că de șase luni își începuse noua relație. Cu toate că băiatul de 23 de ani ar fi știut acest lucru, nu era deloc de acord și în continuare spera să se împace cu Narcisa. 

„Narcisa îi spunea lui să o lase în pace, am sute de mesaje. Nu eram amantul, în niciun caz, să fie clar. Mădălin știa de mine de șase luni de zile, știa că eu am o relație cu ea și el nu a vrut să se împace cu ideea asta. Era un om, nu vă doresc vreodată să întâlniți o fată sau un băiat de genul acesta, să nu-l cunoști, de fapt, până intri într-o relație cu el”, a povestit presupusul amant.

Presupusul amant susține că Mădălin nu a murit din cauza Narcisei

Presupusul amant al Narcisei a vorbit inclusiv despre acuzațiile de vinovăție care îi sunt aduse tinerei. Acesta susține că nimeni nu l-a îndemnat pe băiat să gonească pe străzi cu asemenea viteză și că doar el a ales să facă acest gest. 

„Să nu mai spună lumea că a murit din cauza ei (n.r. a Narcisei)! El nu a murit din cauza ei, el a murit din prostia lui. Nu l-a împins nimeni să facă treaba asta, a vrut să-și facă dreptate singur. Da, mă simțeam vinovat, nici acum nu sunt bine, dar eram mort dacă nu știa nimic și era pentru prima dată când afla (n.r. de relația lui cu Narcisa), dar când el știa de atâta timp și au avut discuții și toate cele... nu e chestia de câteva săptămâni, e chestia de jumătate de an. Asta am mai povestit și la prieteni, în momentul în care eu m-aș fi dat jos din mașină, ori dădea cu mașina peste mine, ori dacă îl lăsam să vină lângă mine, trăgea de volan și muream amândoi în momentul ăla, pentru că nu mai gândești ce mai faci”, a încheiat tânărul.

Sursă foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni