• PRO TV
  • Viviana Sposub a îmbrăcat rochia de mireasă. Cu zâmbetul pe buze, iubita lui George Burcea a dat vestea despre nuntă: „Anul ăsta...”

Viviana Sposub a îmbrăcat rochia de mireasă. Cu zâmbetul pe buze, iubita lui George Burcea a dat vestea despre nuntă: „Anul ăsta...”

Viviana Sposub a îmbrăcat rochia de mireasă. Cu zâmbetul pe buze, iubita lui George Burcea a dat vestea despre nuntă: „Anul ăsta...”

Viviana Sposub și-a luat fanii prin surprindere, atunci când a apărut în rochie de mireasă, în urmă cu scurt timp. Fosta asistentă de televiziune a vorbit, de multe ori, despre dorința ei de a-și întemeia o familie alături de George Burcea.

Gallery

​Atât Viviana, cât și George Burcea sunt extrem de discreți în ceea ce privește relația pe care o au, motiv pentru care, fanii cuplului au fost uimiți atunci când au văzut-o pe aceasta în rochie de mireasă.

Viviana Sposub și-a făcut apariția, în rochie de mireasă

S-au despărțit și s-au împăcat de câteva ori, dar relația dintre ei pare că merge, acum, mai bine ca niciodată. Cu toate că sunt împreună de aproximativ trei ani, nu puține sunt personale care vor să îi vadă în fața altarului, deoarece nu au făcut, până acum, acest pas.

Citește și:

​Recent, Viviana și-a făcut apariția, pe rețelele de socializare, într-o rochie de mireasă, lucru ce i-a încântat extrem de mult pe cei care o admiră. Cu toate acestea, nu a fost chiar vestea la care se așteptau, deoarece rochia cumpărată nu a fost cumpărată pentru nunta cu George Burcea, ci pentru serile de vară.

„Recunosc! Am luat această rochie de la secțiunea de mirese. Nu mă mărit nici anul ăsta, dar mi s-a părut rochia asta potrivită pentru mai multe ocazii. Se cambrează atât de furmos!”,

Viviana Sposub vrea să îi dăruiască un copil lui George Burcea

Încă de când a început relația cu George Burcea, Viviana a petrecut foarte mult timp alături de cele două fetițe pe care actorul le are împreună cu Andreea Bălan și abia așteaptă să aibă și ea propriul copil.

Cu toate acestea, nu se grăbește din acest punct de vedere și lasă lucrurile să vină de la sine, fiind convinsă că, la un moment dat, ea și George Burcea vor deveni părinți.

Citește și:

„Îmi doresc foarte mult să fiu mamă! Nu știu dacă mă văd mamă în viitorul apropiat, dar, cu siguranță, voi fi mamă! Am simțit asta întotdeauna. Îmi plac foarte mult copiii! M-aș bucura foarte mult să ajung și la acest capitol al vieții mele”, a mărturisit Viviana, conform Viva.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni