• PRO TV
  • George Burcea nu a putut ține pentru el ce a aflat, după ce Viviana a mărturisit că va fi mamă: „Emoțiile sunt și mai mari”. Ce veste le-a dat actorul fanilor săi

George Burcea nu a putut ține pentru el ce a aflat, după ce Viviana a mărturisit că va fi mamă: „Emoțiile sunt și mai mari”. Ce veste le-a dat actorul fanilor săi

George Burcea nu a putut ține pentru el ce a aflat, după ce Viviana a mărturisit că va fi mamă: „Emoțiile sunt și mai mari”. Ce veste le-a dat actorul fanilor săi

George Burcea a primit o veste extrem de bună, în urmă cu ceva timp și pare să fie chiar motivul pentru care a revenit în România.

Gallery

De ceva timp, lucrurile par să se lege din ce în ce mai vine pentru George Burcea, care începe să își construiască o carieră impresionantă în actorie, pas cu pas.

George Burcea a primit un rol important

George Burcea și-a dorit să devină actor și a muncit foarte mult pentru acest vis, chiar dacă a întâmpinat unele dificultăți. În ciuda tuturor situațiilor grele prin care a trecut, acesta nu a renunțat și a reușit să obțină un rol extrem de important.

Mai exact, George Burcea a început filmările unei producții cinematografice de proporții, interpretându-l pe Alexandru Ioan Cuza. Fostul soț al Andreei Bălan a dat vestea pe rețelele de socializare, mândru de noul pas făcut în carieră.

„Sunt extrem de emoționat și onorat să vă anunț că mă veți vedea în curând pe marile ecrane portretizându-l pe domnitorul Alexandru Ioan Cuza, părintele fondator al României moderne.

Emoțiile sunt și mai mari, întrucât până acum, singurul român care l-a interpretat pe domnitor într-un film de lung metraj a fost Florin Piersic în anul 1979. După 45 de ani, șansa de a readuce în cinematografe un personaj atât de important pentru toți românii îmi revine și nu pot decât să mă bucur și să vă promit că îmi voi pune tot sufletul în acest proiect. App…astazi este ziua lui Cuza. La multi ani, Domn!!!”, a fost mesajul acestuia.

Viviana Sposub vrea să devină mamă

Recent, fosta asistentă de televiziune i-a oferit și ea lui George Burcea un motiv de bucurie, mărturisind că își dorește să aibă copii. Viviana Sposub își dorește să își întemeieze o familie alături de partenerul ei, după ce s-au împăcat la finalul anului trecut.

„Îmi doresc foarte mult să fiu mamă. Nu știu dacă mă văd mamă în viitorul apropiat, dar, cu siguranță, voi fi mamă. Am simțit asta întotdeauna. Îmi plac foarte mult copiii. M-aș bucura foarte mult să ajung și la acest capitol al vieții mele”, a mărturisit Viviana, conform Viva.

 

Sursa foto: Instagram, Profimedia Images

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni