• PRO TV
  • Ce a apărut pe contul Vivianei Sposub, după ce a anunțat împăcarea cu George Burcea. Cei doi au dat vestea cea mare la început de an: „Așa și cu relația”

Ce a apărut pe contul Vivianei Sposub, după ce a anunțat împăcarea cu George Burcea. Cei doi au dat vestea cea mare la început de an: „Așa și cu relația”

Ce a apărut pe contul Vivianei Sposub, după ce a anunțat împăcarea cu George Burcea. Cei doi au dat vestea cea mare la început de an: „Așa și cu relația”

Viviana Sposub și George Burcea și-au luat fanii prin surprindere la începutul acestui an, anunțând că s-au împăcat. Fosta asistentă de televiziune a plecat în America, unde acesta s-a stabilit și pare că au petrecut sărbătorile de iarnă împreună.

Gallery

Deși a decis să îi mai acorde o șansă lui George Burcea, Viviana Sposub a fost criticată de unele persoane pentru acest lucru. De curând, pe contul ei de Instagram, a apărut un mesaj din care reiese faptul că nu toată lumea crede că vor rămâne împreună până la adânci bătrâneți.

Împăcarea dintre Viviana Sposub și George Burcea nu este văzută cu ochi buni

Cele mai multe persoane s-au bucurat atunci când cei doi au dat vestea împăcării, mai ales pentru că nu părea că își vor mai da o șansă. Cei doi au stat despărțiți mai multe luni, perioadă în care, au luat naștere multe zvonuri despre ei doi.

Cu toate acestea, după ce lucrurile s-au mai liniștit, cei doi și-au dat seama că nu pot trăi unul fără celălalt, mai ales pentru că au mai mulți ani de relație în spate. Însă, nu de aceeași părere sunt și unele persoane din jur, care au ținut să puncteze acest lucru.

„Ciorba reîncălzită nu mai are același gust, așa și cu relația”, a fost comentariul primit de Viviana Sposub, la una dintre postările sale. Chiar și așa, cei doi porumbei își văd, în continuare de relație și continuă să fie discreți.

 Viviana Sposub a petrecut sărbătorile de iarnă peste ocean

De câteva luni, George Burcea s-a mutat în Statele Unite ale Americii, pentru a-și croi o carieră în actorie. Acesta este, însă, destul de discret în ceea ce privește viața personală și nu le-a împărtășit fanilor prea multe detalii despre ea.

Același lucru l-a făcut și Viviana, cu doar câteva zile înainte de Crăciun. Fosta asistentă de televiziune le-a spus fanilor săi că pleacă în America, unde va petrecere Crăciunul și Revelionul, dar fără a spune dacă avea să o facă singură sau alături de George Burcea.

După doar câteva zile, cei doi au anunțat că s-au împăcat și mulți au crezut că acesta a fost și motivul pentru care Viviana a plecat în America.

 

Sursa foto: Instagram, Profimedia Images

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni