• PRO TV
  • Viviana Sposub și George Burcea, în ipostaze romantice, în online. Fanii au luat cu asalt secțiunea de comentarii: „Sunteți făcuți unul pentru celălalt”

Viviana Sposub și George Burcea, în ipostaze romantice, în online. Fanii au luat cu asalt secțiunea de comentarii: „Sunteți făcuți unul pentru celălalt”

Viviana Sposub și George Burcea, în ipostaze romantice, în online. Fanii au luat cu asalt secțiunea de comentarii: „Sunteți făcuți unul pentru celălalt”

Împăcată cu George Burcea, Viviana Sposub i-a făcut o urare actorului, cu ocazia zilei sale de naștere. Fosta asistentă de televiziune radiază de bucurie în brațele acestuia.

Gallery

Viviana Sposub și George Burcea au apărut, în mediul online, într-o ipostază care i-a bucurat extrem de mult pe fani. Cei doi s-au sărutat și s-au îmbrățișat, spre marea bucurie a celor care doreau să îi vadă, din nou, împreună.

Viviana Sposub, alături de George Burcea de ziua lui de naștere

Ieri, 15 ianuarie, George Burcea a împlinit 36 de ani. Actorul a petrecut în Statele Unite ale Americii, unde s-a mutat, pentru a-și crea o carieră profesională de invidiat. Alături de el se află și Viviana Sposub, cea care i-a mai dat o șansă după despărțirea de acum câteva luni.

Deși părea că, între cei doi, nu mai există cale de împăcare, se pare că sentimentele lor au fost extrem de puternice și tot împreună au ajuns. „Cam în genul ăsta a fost și împăcarea...La mulți ani, iubitule!”, a fost mesajul postat de Viviana Sposub, confirmând împăcarea cu George Burcea.

Viviana a plecat în America de sărbători

Fosta asistentă de televiziune a petrecut sărbătorile de iarnă în America, fără a spune dacă a fost sau nu alături de George Burcea. Mai mult decât atât, nu a confirmat nici când au decis să își mai acorde o șansă, dar se pare că sunt mai fericiți ca oricând.

Cu doar câteva zile înainte de Crăciun, Viviana a postat un videoclip care a stârnit un val de reacții în mediul online, fanii fiind convinși că, în el, apare George Burcea. Aceasta este „furată” de un bărbat înalt, care seamănă foarte mult cu George Burcea, dar nu i s-a putut vedea fața, deoarece stătea cu spatele.

Încă de când s-a anunțat despărțirea lor, Viviana a fost extrem de discretă în ceea ce privește acest subiect, spunând doar că multe dintre zvonurile apărute nu au fost deloc adevărate. În schimb, George Burcea a preferat să păstreze tăcerea și să se axeze pe cariera de actor pe care încearcă să și-o construiască peste ocean.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni