• PRO TV
  • Unde locuiesc Viviana Sposub și George Burcea, după ce s-au împăcat. Actorul luase decizia de a-și face o carieră în actorie, peste ocean

Unde locuiesc Viviana Sposub și George Burcea, după ce s-au împăcat. Actorul luase decizia de a-și face o carieră în actorie, peste ocean

Unde locuiesc Viviana Sposub și George Burcea, după ce s-au împăcat. Actorul luase decizia de a-și face o carieră în actorie, peste ocean

​Viviana Sposub și George Burcea s-au împăcat înainte de sărbătorile de iarnă și pare că, de data aceasta, nu vor mai trece prin nicio despărțire. Cei doi sunt nedespărțiți, iar săptămânile în care au stat separat pare că i-au apropiat și mai mult. 

Gallery

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Viviana Sposub și George Burcea formează, din nou, un cuplu, după ce, timp de câteva săptămâni, au trecut prin unele momente destul de tensionate din acest punct de vedere.

Viviana Sposub și George Burcea au revenit în România

Timp de mai multe luni,George Burcea a locuit în Statele Unite ale Americii, după ce a decis că a venit momentul pentru o carieră în actorie, pese ocean. După ce a obținut un rol într-un serial care s-a bucurat de mare succes, de curând, acesta a mai bifat o reușită importantă.

George Burcea îl interpretează pe Alexandru Ioan Cuza, într-o producție cinematografică și, pentru acest rol, a fost nevoit să revină în țară. Viviana Sposub, care a fost și ea în America, alături de el, fiind și mai prezentă pe rețelele de socializare.

Revenirea lor în România i-a făcut să își mărească și familia, însă nu cu un copil, ci cu o pisică de care amândoi s-au îndrăgostit pe loc.

Viviana Sposub își dorește un copil

Anul acesta, Viviana Sposub va împlini 27 de ani și a început să se gândească, deja, la momentul în care va deveni mamă. Fosta asistentă de televiziune își dorește să facă și acest pas, dar când va fi momentul potrivit.

Chiar dacă susține că, în prezent, nu se vede în această ipostază, este sigură că, la un moment dat, va aduce pe lume și un copil, deoarece este ceva ce și-a dorit mereu. 

„Îmi doresc foarte mult să fiu mamă. Nu știu dacă mă văd mamă în viitorul apropiat, dar, cu siguranță, voi fi mamă. Am simțit asta întotdeauna. Îmi plac foarte mult copiii. M-aș bucura foarte mult să ajung și la acest capitol al vieții mele”, a declarat Viviana Sposub, conform Viva

Sursa foto: Instagram, Profimedia Images

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni