• PRO TV
  • ​Viviana Sposub a apărut în brațele unui artist celebru. Fanii nu și-au mai încăput în piele de bucurie: „Vă potriviți”

​Viviana Sposub a apărut în brațele unui artist celebru. Fanii nu și-au mai încăput în piele de bucurie: „Vă potriviți”

​Viviana Sposub a apărut în brațele unui artist celebru. Fanii nu și-au mai încăput în piele de bucurie: „Vă potriviți”

Recent, Viviana Sposub a luat pe toată lumea, atunci când s-a afișat alături de un celebru artist internațional. Fanii au reacționat imediat și i-au felicitat, crezând că formează un cuplu.

Gallery

Viviana Sposub a anunțat împăcarea cu George Burcea, înainte de finalul anului 2023, dar, recent, și-a pus fanii pe jar, după ce a apărut alături de Faydee.

Viviana Sposub a cântat alături de Faydee

De curând, Viviana Sposub a apărut alături de Faydee, în mediul online. Cei doi s-au filmat în timp ce cântau una dintre piesele acestuia și chiar au râs, s-au atins și au dansat împreună.

Nu a trecut mult de când filmarea a fost postată pe rețelele de socializare, căci fanii au reacționat imediat. Internauții nu s-au mai oprit din complimentat, spunând că arată extrem de bine împreună și că formează un cuplu foarte frumos, deși Viviana nu s-a despărțit de George Burcea.

Citește și

„Vă potriviți”, „Viitor cuplu, de fapt, cuplul anului 2024!”, „Sunteți doi frumoși. Mi-ar plăcea să vă văd împreună”, „Asta da combinație”, au fost doar o parte din comentariile pe care le-au primit cei doi.

George Burcea a dat lovitura în actorie

Timp de câteva luni, George Burcea a fost plecat în America, unde s-a ocupat de cariera actoricească. După ceva timp, a luat prin surprindere pe toată lumea, atunci când s-a întors în România.

La scurt timp după aceea, a dat o veste extrem de îmbucurătoare pentru fanii lui. George Burcea a pus mâna pe un contract de excepție. Actorul îl va interpreta pe Alexandru Ioan Cuza, în cadrul unei producții cinematografice. Acesta a început, deja, filmările și este atât de fericit, încât își ține la fanii la curent cu tot ceea ce face.

@viviana.sposub

11 ani mai târziu și piesa asta are același farmec!?

♬ original sound - maria⭐️?

Citește și

​Mai mult decât atât, la scurt timp după ce a anunțat că îl va interpreta pe Alexandru Ioan Cuza, George Burcea a mărturisit că renunță la rolul pe care îl avea în serialul „Wednesday”, al cărui sezon doi urmează să apară.

 

Sursa foto: Instagram, Profimedia Images

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni