• PRO TV
  • (P) Better Music, servicii de top în promovarea canalelor de Youtube pentru artiștii români

(P) Better Music, servicii de top în promovarea canalelor de Youtube pentru artiștii români

(P) Better Music, servicii de top în promovarea canalelor de Youtube pentru artiștii români

Artiștii care activează în industria muzicală din România pot beneficia de servicii de promovare specifice și unice care să le asigure un loc garantat în tredingul pe platformele de streaming.

Better Music revoluționează industria muzicală din România prin oferirea celor mai eficiente soluții de promovare pentru artiștii care activează în acest domeniu. Cu o abordare inovativă și personalizată, Better Music este cea mai mare agenție de marketing și managament muzical din România care ajută artiștii să își maximizeze vizibilitatea și succesul pe platformele digitale.

Fondată de Andrei Militaru, Better Music este singura agenție din România certificată ca YouTube Music Partner, ceea ce oferă agenției un avantaj competitiv unic în piață. Această certificare recunoscută la nivel global atestă calitatea și eficiența serviciilor oferite de agenție, precum și angajamentul său de a sprijini artiștii în atingerea obiectivelor lor.

Andrei Militaru și-a început cariera încă de la 13 ani când obținea primii bani din Photoshop. La 25 de ani, a pus bazele Better Music, agenția care astăzi se califică ca o agenție de marketing și management online specializată în creșterea vizibilității artiștilor din domeniul muzical din România.

„Interesul nostru este ca atât artiștii din pachete, cât și artiștii din distribuție să aibă creșteri ale brandului personal, veniturilor și evenimentelor, fără să se streseze. Ei să creeze melodii, iar de restul ne ocupăm noi.”, declară Andrei Militaru.

Serviciile de promovare oferite de Better Music în industria muzicală din România

Strategii personalizate de creștere: Fiecare artist beneficiază de o strategie de promovare adaptată nevoilor și obiectivelor sale specifice. Better Music analizează și monitorizează constant performanțele pentru a ajusta strategiile în timp real și pentru a maximiza rezultatele.

„Suntem mereu alături de artiști, iar strategiile sunt diferite pentru fiecare. Fiecare este unic, astfel fiecare strategie este personalizată pentru a ajunge la succes.”, ne-a spus Andrei Militaru.

Consultanță și gestionarea conținutului: Echipa Better Music oferă consultanță specializată și servicii de gestionare a conținutului pentru a ajuta artiștii să își mențină canalele de YouTube active și atractive. De asemenea, Better Music asigură integrarea pieselor în playlisturi care au peste 1.000.000 de vizualizări lunare și distribuirea lor pe platforme oficiale precum YouTube, Spotify și Apple Music.

„Nu suntem doar o agenție de marketing sau de distribuție muzicală; suntem o agenție care se educă, testează și găsește cele mai bune opțiuni pentru a ajunge la succes.”, spune Andrei Militaru.

Servicii eficiente de management YouTube cu rezultate dovedite pentru artiștii din România, indiferent dacă aceștia colaborează și cu alte agenții de distribuție, distribuitori direcți sau platforme precum CD Baby, DistroKid sau TuneCore.

„Nu ne impactează, noi suntem complementari acestor platforme. Da, putem oferi și noi toate aceste servicii, un fel de 360°. Dar artiștii pot colabora și cu diverse alte MCN-uri, distribuitori sau platforme și au nevoie de ceea ce ei nu oferă și noi putem: administrare eficientă a canalului YouTube, cu rezultate clare și palpabile.”, mai spune Andrei Militaru.

Optimizare SEO pentru YouTube și promovare organică gratuită: Agenția utilizează tehnici avansate de optimizare pentru a se asigura că videoclipurile artiștilor apar în primele rezultate ale căutărilor pe YouTube. De asemenea, deține o strategie prin care artiștii generează vizualizări, abonați, aprecieri într-un mod natural, organic și gratuit.

„Recent am început să facem SEO și ranking pentru materialele de SHORT ale canalelor de artiști. Rezultatele sunt fabuloase. Am descoperit foarte multe elemente prin care putem genera trafic gratuit pentru artiști și le punem în aplicare eficient până acum.”, declară Andrei Militaru.

În plus, Better Music investește într-o platformă proprie care va amplifica automat toate statisticile canalelor de YouTube, indiferent de nivelul acestora. Această platformă, aflată în faza de testare și planificată pentru lansare în 2025, va revoluționa modul în care artiștii își gestionează prezența online și vor obține rezultate și mai bune.

„Preconizăm finalizarea platformei în 2025; până atunci suntem în faza de teste. Ceea ce pot spune este că algoritmul a fost deja testat și aduce un randament foarte bun în acest stadiu.”, a declarat Andrei Militaru în legătură cu acest subiect.

*Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni