• PRO TV
  • Vali Vijelie a fost iertat de „mama la copii”, după ce a fost prins cu „pofta inimii”: „Vine liniștea de după furtună”

Vali Vijelie a fost iertat de „mama la copii”, după ce a fost prins cu „pofta inimii”: „Vine liniștea de după furtună”

Vali Vijelie a fost iertat de „mama la copii”, după ce a fost prins cu „pofta inimii”: „Vine liniștea de după furtună”

Vali Vijelie s-a împăcat cu soția sa, Carmen Rusu, după ce artistul a fost surprins în ipostaze tandre cu o altă femeie, în urmă cu o lună.

Gallery

Carmen Rusu a trecut peste infidelitatea soțului

În urmă cu o lună, Vali Vijelie a fost surprins în compania unei brunete misterioase. Cei doi se plimbau prin Capitală, atunci când paparazzi l-au surprins în timp ce îi punea mâna pe posterior  domnișoarei în compania căreia se afla.

Imaginile au ajuns și la Carmen Rusu, soția artistului. La momentul respectiv, aceasta a dezvăluit că nu mai vrea să fie asociată cu Vali Vijelie, că vor merge pe drumuri separate, iar singura legătură pe care o va mai avea cu tatăl copiilor ei, Florin, Rafi, Cati și Nuțu, va fi doar cea financiară.

Citește și:

Cu toate astea, la o lună de la incident, soția artistului a reușit să treacă peste infidelitate și l-a iertat. Confidentul lui Vali Vijelie a dat de înțeles că manelistul s-a împăcat cu soția. Mai mult, a precizat că artistul trece printr-o perioadă înfloritoare din punct de vedere profesional.

„Vali Vijelie nu are cum să fie liniștit tocmai prin prisma numelui. El este vijelie. Pe oriunde trece el face valuri și la propriu, și la figurat. E un om care într-adevăr oriunde intră provoacă vijelie. Vine liniștea de după furtună, liniștea dinaintea furtunii.

Vali e foarte bine. Trece printr-o perioadă în care este, cum se spune, vorbesc eu fiind Pește, se simte ca peștele în apă. E într-o perioadă foarte bună din punct de vedere profesional, pregătește numai melodii frumoase, chiar sunt gelos pe el în condițiile în care eu compun, cânt cu el, avem multe proiecte împreună”, a spus Baboiash în cadrul unei emisiuni TV.

„Eu nu cred că Vali Vijelie se poate certa vreodată, nu neapărat cu soția. Nu cred că s-ar putea certa cu cineva. Eu de câte ori am fost la el, soția lui a fost acasă. Mă duc la el din anii 2000 și mereu am văzut-o, tot timpul a fost acasă, ne-a făcut o cafea, ne-a primit bine mereu. E o femeie deosebită, iar el într-adevăr este vulcanic, are și el o cruce de dus, că cine l-a pus să cânte melodia aia cu: să iubești două femei”, a mai declarat Baboiash.

Citește și:

Sursă foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni